slawko Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam Potrzebuję pomocy w zakupie pierścieni do silnika.Gdzie można by było je kupić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam Potrzebuję pomocy w zakupie pierścieni do silnika.Gdzie można by było je kupić? Pozdrawiam dopasuj od sthila - stare wersje zdz bazowały na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Spróbuj porozmawiać z Januszem Rumińskim z Torunia. On ma dobry kontakt z ZDZ-etem. Kontakt znajdziesz u nich na stronie modelarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 A ja dwa silniki robiłem u producenta za namową Janusza Rumińskiego, z jednym troszkę "kulawo" było ale drugi załatwili wzorowo. Napisz, ja korespondowałem z panią :Janotova Mirka No chyba że nie mają to wtedy kombinowanie tak jak Krzysiek mówi ale ja bym normalnie zapytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi