mazur Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Witam. Proszę o opinie na temat tej aparatury zwłaszcza w porównaniu do TG 9X.
pjk11 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam Mam od pół roku FS-i6 (to to samo radio). I mam z nim problemy tego typu, cytat z mojego postu: "Mam radio FlySky FS-I6 z odbiornikiem FS-IA6. Zauważyłem że czasami nawet przy bliskiej odległości nadajnika od odbiornika (1-2m) parametr ERR1: pokazuje nawet w granicach 80-90%, a manipulacja nadajnikiem i odbiornikiem nie pomaga, trzeba wyłączyć nadajnik? Czy to normalne? Drugim objawem jest to że przy włączonym nadanjiku właczam i wyłaczam odbiornik. Nie zawsze wtedy na ekranie pokazują się parametry ERR1 i napiecie odbiornika. Czy jest na forum jakiś użytkownik tego zestawu?" Czy Pan tez ma takie objawy? Pozdrawiam
robertus Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam. Proszę o opinie na temat tej aparatury zwłaszcza w porównaniu do TG 9X. TGY-9X vs TGY-i6 ilość kanałów 9 6 telemetria nie tak wyjmowany moduł nadawczy tak nie ceny odbiorników tańsze i tak tanie jak barszcz ilość miksów dużo mało wielkość i ciężar normalna mniejsza itd.
Rekomendowane odpowiedzi