mazur Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Witam. Proszę o opinie na temat tej aparatury zwłaszcza w porównaniu do TG 9X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam Mam od pół roku FS-i6 (to to samo radio). I mam z nim problemy tego typu, cytat z mojego postu: "Mam radio FlySky FS-I6 z odbiornikiem FS-IA6. Zauważyłem że czasami nawet przy bliskiej odległości nadajnika od odbiornika (1-2m) parametr ERR1: pokazuje nawet w granicach 80-90%, a manipulacja nadajnikiem i odbiornikiem nie pomaga, trzeba wyłączyć nadajnik? Czy to normalne? Drugim objawem jest to że przy włączonym nadanjiku właczam i wyłaczam odbiornik. Nie zawsze wtedy na ekranie pokazują się parametry ERR1 i napiecie odbiornika. Czy jest na forum jakiś użytkownik tego zestawu?" Czy Pan tez ma takie objawy? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam. Proszę o opinie na temat tej aparatury zwłaszcza w porównaniu do TG 9X. TGY-9X vs TGY-i6 ilość kanałów 9 6 telemetria nie tak wyjmowany moduł nadawczy tak nie ceny odbiorników tańsze i tak tanie jak barszcz ilość miksów dużo mało wielkość i ciężar normalna mniejsza itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi