instruktor Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Poniewaz pogoda wszystko robiła żebym nie siedział w pracy ,wziąłem urlop,zapakowałem modele ,żonę i na lotnisko .Polatałem ale też miałem wątpliwą przyjemność zobaczyć jak płonie pole zboża, prawdopodobnie jakieś zabudowania także.Z bazy wystartował Dromader i dogaszał resztę ognia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Raczej to wygląda na spalenie sie jakiegoś pola albo stare łąki. Ja niestety już mam niemiły tegoroczne wspomnienia z pożarem :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 spaliło się zboże na tzw pniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 :shock: Nie miłe dla właściciela pola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 I przed czymś takim chciałem przestrzec u.żytkownika, ktory chce robić sobie świeć dymną do modelu z zaletry potasowej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Teraz brakuje tylko oskarżenia, że to wina modelarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A to dosc niebezpieczne jest bo wiatr moze przeniesc to na jakas miejscowosc a niedajboze lotnisko :twisted: :devil: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ciekawe jaka była przyczyna zapalenie sie. Pewnie niedopałek papierosa albo jakaś butelka szklana. U mojego wujka spalił sie częściowo zakład włókienniczy to niby spalił sie 400kg materiału ale ok 10 ton było do wyrzucenia bo strażacy zalali piana a o startach w maszynach już nie mówię. Przyczyna pożaru było dostanie sie kurzu do silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 na moje "oszklone "oko to było ok 1km od lotniska tak że żadna miarą nie modelarze :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 I przed czymś takim chciałem przestrzec u.żytkownika, ktory chce robić sobie świeć dymną do modelu z zaletry potasowej.... pomijając to, że za 20 lat mogę CI odpowiedzieć, jeśli łaskawie pozwolisz Ja problemu nie widzę, próbować po deszczu, a nie w czasie suszy A pożar niemiły, jak każdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Oj Grzechu... nie kompromituj się takimi wypowiedziami. W poprzednim wątku pomyślałem sobie, ot palnął bzdurę dostał reprymendę to pewnie się poprawi. Ale zamiast tego ślesz mi spamy na PW i dalej bzdury piszesz publicznie. Dorośnij !!! Co prawda dziś są moje urodziny, a nie twoje ale życzę ci tego z całego serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 E no to Wszystkiego najlepszego Irek z okazji urodzin!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 dołączam się do życzeń. wszystiego najlepsiejszego i pociechy z pociechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Oj Grzechu... nie kompromituj się takimi wypowiedziami. W poprzednim wątku pomyślałem sobie, ot palnął bzdurę dostał reprymendę to pewnie się poprawi. Ale zamiast tego ślesz mi spamy na PW i dalej bzdury piszesz publicznie. Dorośnij !!! Co prawda dziś są moje urodziny, a nie twoje ale życzę ci tego z całego serca. Z calym szacunkiem, jaki to ma zwiazek z tematem? Za odpowiedź nie zwiazana z tematem, wlasnie w tym dostalem ostrzeżenie, widac ostrzeżenia dostają Ci, na ktorych padnie wyliczanka? Czym moja wypowiedź się różniła od tej tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 tu można o wszystkim i o niczym bo to hyde park jest Więc ostrzeżenia zbędne :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 jak widac niestety nie. Ale skoro juz dawac ostrzezenia, to moze tak wszystkim, ktorzy "spamuja" w dziale do tego przeznaczonym? W wypowiedzi uzytkownika fokker nie ma nic dotyczacego tematu;) tak panie moderatorze, nic Ale ostrzezenie dostalem tylko ja. Tak naprawde, to dla mnie ma male znaczenie, bo do 5 moge pisac na forum i czytac, a po to tutaj jestem Tylko jak to wyglada, wyglada jak u 14 latkow, ktorzy przychodzą i sie kloca, ze z helikoptera 2 kanalowego zrobią samolot !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.