instruktor Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Poniewaz pogoda wszystko robiła żebym nie siedział w pracy ,wziąłem urlop,zapakowałem modele ,żonę i na lotnisko .Polatałem ale też miałem wątpliwą przyjemność zobaczyć jak płonie pole zboża, prawdopodobnie jakieś zabudowania także.Z bazy wystartował Dromader i dogaszał resztę ognia .
kamil_rc Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Raczej to wygląda na spalenie sie jakiegoś pola albo stare łąki. Ja niestety już mam niemiły tegoroczne wspomnienia z pożarem :| .
Piotrek_F3J Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 :shock: Nie miłe dla właściciela pola...
Irek M Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 I przed czymś takim chciałem przestrzec u.żytkownika, ktory chce robić sobie świeć dymną do modelu z zaletry potasowej....
Mareq Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Teraz brakuje tylko oskarżenia, że to wina modelarzy...
Marcinmb Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 A to dosc niebezpieczne jest bo wiatr moze przeniesc to na jakas miejscowosc a niedajboze lotnisko :twisted: :devil: :mrgreen:
kamil_rc Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Ciekawe jaka była przyczyna zapalenie sie. Pewnie niedopałek papierosa albo jakaś butelka szklana. U mojego wujka spalił sie częściowo zakład włókienniczy to niby spalił sie 400kg materiału ale ok 10 ton było do wyrzucenia bo strażacy zalali piana a o startach w maszynach już nie mówię. Przyczyna pożaru było dostanie sie kurzu do silnika.
instruktor Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 na moje "oszklone "oko to było ok 1km od lotniska tak że żadna miarą nie modelarze :lol2:
Grzechu Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 I przed czymś takim chciałem przestrzec u.żytkownika, ktory chce robić sobie świeć dymną do modelu z zaletry potasowej.... pomijając to, że za 20 lat mogę CI odpowiedzieć, jeśli łaskawie pozwolisz Ja problemu nie widzę, próbować po deszczu, a nie w czasie suszy A pożar niemiły, jak każdy...
Irek M Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Oj Grzechu... nie kompromituj się takimi wypowiedziami. W poprzednim wątku pomyślałem sobie, ot palnął bzdurę dostał reprymendę to pewnie się poprawi. Ale zamiast tego ślesz mi spamy na PW i dalej bzdury piszesz publicznie. Dorośnij !!! Co prawda dziś są moje urodziny, a nie twoje ale życzę ci tego z całego serca.
throd Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 E no to Wszystkiego najlepszego Irek z okazji urodzin!!!!
robraf Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 dołączam się do życzeń. wszystiego najlepsiejszego i pociechy z pociechy
Tost Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Oj Grzechu... nie kompromituj się takimi wypowiedziami. W poprzednim wątku pomyślałem sobie, ot palnął bzdurę dostał reprymendę to pewnie się poprawi. Ale zamiast tego ślesz mi spamy na PW i dalej bzdury piszesz publicznie. Dorośnij !!! Co prawda dziś są moje urodziny, a nie twoje ale życzę ci tego z całego serca. Z calym szacunkiem, jaki to ma zwiazek z tematem? Za odpowiedź nie zwiazana z tematem, wlasnie w tym dostalem ostrzeżenie, widac ostrzeżenia dostają Ci, na ktorych padnie wyliczanka? Czym moja wypowiedź się różniła od tej tutaj?
Patryk Urban Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 tu można o wszystkim i o niczym bo to hyde park jest Więc ostrzeżenia zbędne :mrgreen:
Tost Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 jak widac niestety nie. Ale skoro juz dawac ostrzezenia, to moze tak wszystkim, ktorzy "spamuja" w dziale do tego przeznaczonym? W wypowiedzi uzytkownika fokker nie ma nic dotyczacego tematu;) tak panie moderatorze, nic Ale ostrzezenie dostalem tylko ja. Tak naprawde, to dla mnie ma male znaczenie, bo do 5 moge pisac na forum i czytac, a po to tutaj jestem Tylko jak to wyglada, wyglada jak u 14 latkow, ktorzy przychodzą i sie kloca, ze z helikoptera 2 kanalowego zrobią samolot !!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.