Skocz do zawartości

pożar

instruktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniewaz pogoda wszystko robiła żebym nie siedział w pracy ,wziąłem urlop,zapakowałem modele ,żonę i na lotnisko .Polatałem ale też miałem wątpliwą przyjemność zobaczyć jak płonie pole zboża, prawdopodobnie jakieś zabudowania także.Z bazy wystartował Dromader i dogaszał resztę ognia .

poarux0.jpg

poarux0.dc1e40e182.jpg

pozar1io8.jpg

pozar1io8.bd1a5e1194.jpg

Opublikowano

Raczej to wygląda na spalenie sie jakiegoś pola albo stare łąki. Ja niestety już mam niemiły tegoroczne wspomnienia z pożarem :| .

Opublikowano

Ciekawe jaka była przyczyna zapalenie sie. Pewnie niedopałek papierosa albo jakaś butelka szklana. U mojego wujka spalił sie częściowo zakład włókienniczy to niby spalił sie 400kg materiału ale ok 10 ton było do wyrzucenia bo strażacy zalali piana a o startach w maszynach już nie mówię. Przyczyna pożaru było dostanie sie kurzu do silnika.

Opublikowano
I przed czymś takim chciałem przestrzec u.żytkownika, ktory chce robić sobie świeć dymną do modelu z zaletry potasowej....

pomijając to, że za 20 lat mogę CI odpowiedzieć, jeśli łaskawie pozwolisz

Ja problemu nie widzę, próbować po deszczu, a nie w czasie suszy ;)

A pożar niemiły, jak każdy...

Opublikowano

Oj Grzechu... nie kompromituj się takimi wypowiedziami. W poprzednim wątku pomyślałem sobie, ot palnął bzdurę dostał reprymendę to pewnie się poprawi. Ale zamiast tego ślesz mi spamy na PW i dalej bzdury piszesz publicznie. Dorośnij !!! Co prawda dziś są moje urodziny, a nie twoje ale życzę ci tego z całego serca.

Opublikowano
Oj Grzechu... nie kompromituj się takimi wypowiedziami. W poprzednim wątku pomyślałem sobie, ot palnął bzdurę dostał reprymendę to pewnie się poprawi. Ale zamiast tego ślesz mi spamy na PW i dalej bzdury piszesz publicznie. Dorośnij !!! Co prawda dziś są moje urodziny, a nie twoje ale życzę ci tego z całego serca.

Z calym szacunkiem, jaki to ma zwiazek z tematem?

Za odpowiedź nie zwiazana z tematem, wlasnie w tym dostalem ostrzeżenie, widac ostrzeżenia dostają Ci, na ktorych padnie wyliczanka?

Czym moja wypowiedź się różniła od tej tutaj?

Opublikowano

jak widac niestety nie.

beztytuu-4.jpg

Ale skoro juz dawac ostrzezenia, to moze tak wszystkim, ktorzy "spamuja" w dziale do tego przeznaczonym?

W wypowiedzi uzytkownika fokker nie ma nic dotyczacego tematu;)

tak panie moderatorze, nic ;)

Ale ostrzezenie dostalem tylko ja.

Tak naprawde, to dla mnie ma male znaczenie, bo do 5 moge pisac na forum i czytac, a po to tutaj jestem ;)

Tylko jak to wyglada, wyglada jak u 14 latkow, ktorzy przychodzą i sie kloca, ze z helikoptera 2 kanalowego zrobią samolot !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.