instruktor Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Poniewaz pogoda wszystko robiła żebym nie siedział w pracy ,wziąłem urlop,zapakowałem modele ,żonę i na lotnisko .Polatałem ale też miałem wątpliwą przyjemność zobaczyć jak płonie pole zboża, prawdopodobnie jakieś zabudowania także.Z bazy wystartował Dromader i dogaszał resztę ognia .
kamil_rc Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Raczej to wygląda na spalenie sie jakiegoś pola albo stare łąki. Ja niestety już mam niemiły tegoroczne wspomnienia z pożarem :| .
Irek M Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 I przed czymś takim chciałem przestrzec u.żytkownika, ktory chce robić sobie świeć dymną do modelu z zaletry potasowej....
Mareq Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Teraz brakuje tylko oskarżenia, że to wina modelarzy...
Marcinmb Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A to dosc niebezpieczne jest bo wiatr moze przeniesc to na jakas miejscowosc a niedajboze lotnisko :twisted: :devil: :mrgreen:
kamil_rc Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ciekawe jaka była przyczyna zapalenie sie. Pewnie niedopałek papierosa albo jakaś butelka szklana. U mojego wujka spalił sie częściowo zakład włókienniczy to niby spalił sie 400kg materiału ale ok 10 ton było do wyrzucenia bo strażacy zalali piana a o startach w maszynach już nie mówię. Przyczyna pożaru było dostanie sie kurzu do silnika.
instruktor Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 na moje "oszklone "oko to było ok 1km od lotniska tak że żadna miarą nie modelarze :lol2:
Grzechu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 I przed czymś takim chciałem przestrzec u.żytkownika, ktory chce robić sobie świeć dymną do modelu z zaletry potasowej.... pomijając to, że za 20 lat mogę CI odpowiedzieć, jeśli łaskawie pozwolisz Ja problemu nie widzę, próbować po deszczu, a nie w czasie suszy A pożar niemiły, jak każdy...
Irek M Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Oj Grzechu... nie kompromituj się takimi wypowiedziami. W poprzednim wątku pomyślałem sobie, ot palnął bzdurę dostał reprymendę to pewnie się poprawi. Ale zamiast tego ślesz mi spamy na PW i dalej bzdury piszesz publicznie. Dorośnij !!! Co prawda dziś są moje urodziny, a nie twoje ale życzę ci tego z całego serca.
throd Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 E no to Wszystkiego najlepszego Irek z okazji urodzin!!!!
robraf Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 dołączam się do życzeń. wszystiego najlepsiejszego i pociechy z pociechy
Tost Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Oj Grzechu... nie kompromituj się takimi wypowiedziami. W poprzednim wątku pomyślałem sobie, ot palnął bzdurę dostał reprymendę to pewnie się poprawi. Ale zamiast tego ślesz mi spamy na PW i dalej bzdury piszesz publicznie. Dorośnij !!! Co prawda dziś są moje urodziny, a nie twoje ale życzę ci tego z całego serca. Z calym szacunkiem, jaki to ma zwiazek z tematem? Za odpowiedź nie zwiazana z tematem, wlasnie w tym dostalem ostrzeżenie, widac ostrzeżenia dostają Ci, na ktorych padnie wyliczanka? Czym moja wypowiedź się różniła od tej tutaj?
Patryk Urban Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 tu można o wszystkim i o niczym bo to hyde park jest Więc ostrzeżenia zbędne :mrgreen:
Tost Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 jak widac niestety nie. Ale skoro juz dawac ostrzezenia, to moze tak wszystkim, ktorzy "spamuja" w dziale do tego przeznaczonym? W wypowiedzi uzytkownika fokker nie ma nic dotyczacego tematu;) tak panie moderatorze, nic Ale ostrzezenie dostalem tylko ja. Tak naprawde, to dla mnie ma male znaczenie, bo do 5 moge pisac na forum i czytac, a po to tutaj jestem Tylko jak to wyglada, wyglada jak u 14 latkow, ktorzy przychodzą i sie kloca, ze z helikoptera 2 kanalowego zrobią samolot !!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.