piotrp Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ...czyli modelarstwo kosmiczne dobre dla każdego. Zapraszam do lektury: http://piotrp.fr.pl/category/modelarstwo/warsztat/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Piotrze - super artykulik. Sam kiedyś zabierałem się do napisania a właściwie opisania moich doświadczeń z rakietami. Pamiętaj, że to Ty się do tego przyczyniłeś Rozumiem, że spać nie możesz i tworzysz artykuły nocami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Aż mnie skusiłeś do zrobienia takiego czegoś Już stateczniki gotowe rurka też . Aż miło sie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Dzięki chłopaki! Japim, pamiętam - lotnisko w Łodzi. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 PS - Enzo, mam nadzieję, że się pochwalisz swoim statkiem kosmicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Niestety ładny to on nie zamierza wyjść. Ale liczy sie zabawa . Jasne że sie pochwale PS. Jest jakaś różnica jeżeli dało sie 4 stateczniki :?: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 PS. Jest jakaś różnica jeżeli dało sie 4 stateczniki :?: większa masa i opór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A stateczność też :?: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.