vaderjk Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Bez gimbala ? A jaki obiektyw i kamera ? Pozdrawiam Marius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 To jest 250 racer do ścigania się przez bramki - kamerka to 808 #16 v2 Lens d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 250 z gimbalem, to by było ciekawe dla swojej 450 gimbal wydawał mi się dużym ciężarem. Ja mam już takie zchizy ,że jak patrz na takie filmiki jak ktoś lata nad lasem albo nad wodą to zamiast podziwiać widoki się zastanawiam jak przekichane by było jakby maszyna spadła w ten las czy do wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak by wpadł do wody lub lasu tak jak wspominasz po prostu było by o czym dłużej wspominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Jak by wpadł do wody lub lasu tak jak wspominasz po prostu było by o czym dłużej wspominać To dawaj! Czekamy na film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Nie wiem czy zauważyliście ale latalem nad łąka wszędzie a na pewno 90% czasu. Na Nosala wyleciałem po stoku narciarskim. Zawsze uważam nad czym latam - jakbym miał spaść.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Znasz prawo Murphy’ego "Jeśli coś może pójść źle, to pójdzie.", akurat to będzie te 10% czasu nad lasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Raz uszkodzilem quadrocoptera bo spadł mi że stołu ;-) he he Zawsze może coś się stać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi