orion1 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witam wszystkich. Zwracam się z zapytaniem do wszystkich "szybowników" i nie tylko. Potrzebuję biegunową profilu Sd7037 z zaznaczonymi kątami natarcia (bez kątów też mile widziana choć z kątami byłaby najlepsza). Potrzebuję ten wykres do szczegółowej analizy aerodynamicznej modelu szybowca. Jeżeli ktoś wie gdzie taki wykres mógłbym znaleźć lub posiada taki wykres byłbym niezwykle wdzięczny za pomoc. Mój meil: macko219@wp.pl. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Niewiele kumam z tego co napisałeś,ale chyba coś takiego jest w programie ProfilV2. Jak byc potrzebował tan programik to kliknij na PW.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 JA JESTEM ZA WPROWADZENIEM ZASADY: ZANIM NAPISZE SIE POSTA PIERWSZEGO TO WSTAWIAM FOTE DO AWATARU I DAJE PODPIS DO SYGNATURKI, oraz przedstawiam sie kim jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 a ja wprowadzam zasade WYŁĄCZ CAPSLOCK :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 mam wykresy liczby Re w stosunku do Cw i Ca ale niestety mogę to wydrukować ,ale nie da się tego kopiować do innego pliku .Zabezpieczenia programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orion1 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ściągnąłem ten programik Profili2 ale jest tam jakiś problem z rejestracją. Jeżeli ktoś wie jak to uruchomić prosiłbym o pomoc. Przy okazji: nie jestem wybitnym znawcą w dziedzinie komputerów więc zamiast się od razu irytować proszę o wytłumaczenie co to znaczy "WSTAWIAM FOTE DO AWATARU I DAJE PODPIS DO SYGNATURKI" bo nie wiem. Jeszcze raz ponawiam prośbę o biegunową sd7037 z kątami lub jakieś namiary na tą charakterystykę. Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Cześć Maciek Awart = zdjecie Sygnaturka ~ podpis Profili jest programem wymagającym register key ~ 15 Euro - może dałoby rade grupowo zamówic jezeli ktoś ma karte kredytową ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 mam wykresy liczby Re w stosunku do Cw i Ca ale niestety mogę to wydrukować ,ale nie da się tego kopiować do innego pliku .Zabezpieczenia programu. A print screen zadzialalby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orion1 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Dla zainteresowanych: Tu jest biegunowa SD 7037: http://www.piotrp.de/MIX/profile.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.