Konrad_P Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Dokładnie w tym sklepie http://shop.modellbau-freudenthaler.at/index.php Może ktoś coś potrzebuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Tak łopatki 15 x 8 RFK- składane łopatki z węgla .Podaj podział kosztów dostawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Chciałbym zamówienie zrobić w poniedziałek. Jak nikt inny się nie dołączy to koszty z Austrii do mnie dzielimy na 3 a w kraju to jak już będziesz chciał kurier lub poczta polska. EDIT Tak łopatki 15 x 8 RFK- składane łopatki z węgla .Podaj podział kosztów dostawy. A możesz dla pewności podesłać link do tych łopatek. Rozumiem że to te gdzie nie ma fotki bo to jakiś nowy produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Tak to te łopatki ale podkreślam RFK czyli z tkaniny węglowej. Podział OK - Poczta Polska wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jak transakcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Sorry że się nie odzywałem ale czekałem na odpowiedź ze sklepu. Chyba nic z tego nie będzie. Na tą chwilę nie mają moich rozmiarów. Będą dopiero w drugiej połowie sierpnia a to dla mnie już za późno. Tak więc odpuszczam zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi