KRUUP Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Film może nie do końca modelarski, ale o lataniu. Teraz już by chciala skakać ze spadochoronem https://youtu.be/79_ESStmYfw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Nikt nie jest za mały na duże marzenia! Mnie bardziej motolotnia ciągnie, wskocze niekiedy za plecy kolegów z OSL Oborniki na zwiedzanie niebios. Nie ma nic piękniejszego niz moment oderwania się od ziemi. Wszystkie problemy zostają. liczysz się tylko TY i ta chwila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Nikt nie jest za mały na duże marzenia! Mnie bardziej motolotnia ciągnie, wskocze niekiedy za plecy kolegów z OSL Oborniki na zwiedzanie niebios. Nie ma nic piękniejszego niz moment oderwania się od ziemi. Wszystkie problemy zostają. liczysz się tylko TY i ta chwila No tak, jak się ma lotnisko przed chatą, to mogą być motolotnie . Ja niestety w bloku więc jedynie glajcik wchodzi w rachubę, a i w transporcie wygodniejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Żeby smignac motolotnia mam do zrobienia 20km tak ze nie pod domem;) a na swoją łąkę to też chętnie bym przyjął glajta micro nie zapomnij ze zapraszalem:) Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ja sam nie latam. A na tandem jestem za troche za duży za to mojemu dziecku jak widać bardzo sie spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ja mam lęk przestrzeni, ale na takiej motolotni to bym polatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ja sam nie latam. A na tandem jestem za troche za duży za to mojemu dziecku jak widać bardzo sie spodobało Oj tam oj tam, duzi też latają Marcin- dobrze, że przypominasz , muszę się w końcu do Was wybrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi