attyla Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Może na szybowiec było ok , ale na lekkie pianki już nie za bardzo . Z innej beczki wybiera się ktoś na Aerofestiwal do Poznania , ja mógłbym w niedzielę dopiero jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Trzeba oblatywać spalinowe tartaki a nie piankoloty A do tej innej beczki to może i bym się przejechał, zależy co jeszcze wypadnie "po drodze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Jakieś latanie jutro po południu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoro Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Witam.czy mozna sparować np odbiornik futaba z nadajnikiem graupner 2,4.no i Jesli tak czy ma ktoś odsprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wybiera się ktoś do Świdwina w sobotę ? Może jakiś grupowy wyjazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wybieram się. Przecież taka impreza jest obowiązkowa Już nawet mam komplet do auta Edyta: Byłem: https://photos.app.goo.gl/U1s7sBjXz6Vjt3Wg7 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Dawno nie było żadnego wpisu ale jak by co to ciągle latamy co jakiś czas. Dzisiaj też byl spontaniczny wypad na lotnisko i udało się trochę pośmigac. Ja jak zawsze swoją popierdułką A Darek oblatał wreszcie hurricane Najpierw było trochę problemów z regulacją silnika A później jak przystało na polskiego pilota który pierwszy raz siadł za sterami hurricane, wylądował bez podwozia Ale ogólnie wypad udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Bloody polish fools, wheellies down !! Czy jakoś tak... A lądowanie było jakie było bo jedna goleń się rozpołowiła w locie zanim zamknąłem podwozie i jej kawałek razem z kołem spadł na pas..Wieczorem będzie wideo i jakieś foto ode mnie. edit. Wideo: https://www.youtube.com/watch?v=7rw9ELncS8A i foty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 A u mnie w hangarze powstaje coś takiego: Inne projekty narazie poszły w odstawkę. Liczę na to że do wiosny będzie gotowa do oblotu. Kit kolegów Mask i Lech Mirkiewicz. Wymaga sporo pracy i raczej nie jest dla początkujacych ale... Naprawdę świetny zestaw, i z tego co można wyczytać na forum nie tylko ja tak myślę. Może ktoś ze Szczecinka lub okolic też by się pokusił? Może powstała by jakaś mini eskadra...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Prędzej czy później eskadra będzie, tylko kurka nie wiem kiedy się wezmę za swój egzemplarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Motywowany oblatanym ( choć nie dokońca jeszcze) Hurricane'm i filmami 303 (zwłaszcza naszym, polskim), wczoraj i dzisiaj wziąłem się znów za spitfire'a. Ambitny plan jest taki, żeby na wiosnę ulotnić w końcu model, kupiłem go w 2014 to by wypadało Sporo leżakował i zbierał kurz, w między czasie był dragon i fred na przykład... Ale, co się odwlecze to nie uciecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Wychodzi w temacie mały monolog, szkoda że koledzy ni be ni me, chyba zapadli w sen zimowy, trudno... Dziś szybko i spontanicznie małe latanko było, a żonka pojeżdżawkę sobie zrobiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Znany mi model samolotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Bo kupiony rzut beretem od Słupska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Mój wnuk go wygrał, sprzedałem Sławkowi a Sławek Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 No to paru właścicieli było... ale służy dzielnie, jako najczęściej zabierany na lotnisko model https://photos.google.com/share/AF1QipMJUzINQIMv_VxeAVRLnkAAyXzNs2aflbLK1Q2Ocv-OjeiVBmVT0Gmq3W_tGAKNFQ?key=UEJRN3R5OVBKM1Z3RzE3cnpmUW5uWTRkMkZIdHB3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Polatane styropkiem, pomimo silnego wiatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 01.01.2019 planujemy małe latanko na wilczych, takie powietrzne powitanie nowego roku Pogoda się jakby przeciera i może da się polatać Oczywiście jak będzie padać, to nawet się nie wynurzamy z domu i budujemy kolejne modele Tak około 11-12-ej. Są chętni ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Jadę w tej chwili na swoje lotnisko. Jak pogoda jutro będzie dobra to oczywiście się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Ja rozgrzewkę też dziś zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi