a2j Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 WitamMam na imię Adam, jestem z Jastrzębia-Zdroju.Swoją przygodę rozpocząłem od prezentu od Taty a był nim helikopter RC klon Syma S5 - działa do dziś.Pierwszy quadrocopter i coś 4 kanałowego to Hubsan X4 H107C, służył mi ponad 2 lata - teraz służy komuś innemu został sprzedany.W między czasie zajawka na samoloty RC zakup aparatury Spektrum DX6 i latanie na symulatorze.Mając aparaturę zachciałem latać na niej jakimś mini quadrocopterkiem stąd zakup Blade Nano QX.Latam też samolotem RC, mam park flayer Sport Cub S od HobbyZone.Wasze forum czytam już od jakiegoś czasu i jak wiecie ta pasja wciąga coraz bardziej stąd postanowiłem założyć profil i przywitać się z Wami bo planuje zbudować własny quadrocopter.Witam i pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi