Shock Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zdecydowanie ładniejsza "macha" z gwiazdą
MaciejP Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Powstała jeszcze wilga 2000 z Lycomingiem, ale jakoś nie bardzo umiem doszukać się w niej jakiś zalet, nie latała dużo szybciej, nie paliła mniej paliwa, generalnie to była mało udana. Jedyny plus to może to że miała drążek jak w SPitfire http://islandaero.com/images/08Wilgagpp1.jpg
Leszekm35 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Silnik idealnie pasuje pod istniejącą osłonę i miejsca jeszcze sporo :) Popieram Rafała ładniejsza jest z okrągłą osłoną. Ale nie wiedziałem , że projekt był inny i przyznam , że też to całkiem fajnie wygląda . Jest co prawda wilga 2000 ale jeśli o mnie chodzi to jakoś mnie ona nie pociąga . A jeśli chodzi o moją zmianę na boxerka to zrobiłem to właściwie z dwóch powodów jeden z nich to zdecydowanie mniejsze drgania niż 1 cylindrowiec a drugi lepsze brzmienie a i ogólnie boxery mi się podobają a ten jest moim pierwszym .....
stema Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 :) Popieram Rafała ładniejsza jest z okrągłą osłoną. ... Mnie obie się podobają, ale na szczęście ludzie mają różne gusty. W przeciwnym razie wszystkie chłopy mieli by jedną żonę ... :D
Leszekm35 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Mnie obie się podobają, ale na szczęście ludzie mają różne gusty. W przeciwnym razie wszystkie chłopy mieli by jedną żonę ... :D Dokładnie Panie Stefanie
stema Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dokładnie Panie Stefanie Tylko nie Panie, tylko nie Panie ...
Leszekm35 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam kolegów Osłona dopasowana, zamontowana pasuje idealnie i miejsca jeszcze sporo:) Dodatkowo w osłonie zamontowałem wyloty odprowadzające dodatkowo ciepło od silnika. Pozdrawiam Leszek ps . zapraszam do lektury http://aviation24.pl/index.php/component/k2/item/1400-pzl-104-wilga-poczatki-mojej-przygody
Rekomendowane odpowiedzi