Shock Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zdecydowanie ładniejsza "macha" z gwiazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejP Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Powstała jeszcze wilga 2000 z Lycomingiem, ale jakoś nie bardzo umiem doszukać się w niej jakiś zalet, nie latała dużo szybciej, nie paliła mniej paliwa, generalnie to była mało udana. Jedyny plus to może to że miała drążek jak w SPitfire http://islandaero.com/images/08Wilgagpp1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Silnik idealnie pasuje pod istniejącą osłonę i miejsca jeszcze sporo :) Popieram Rafała ładniejsza jest z okrągłą osłoną. Ale nie wiedziałem , że projekt był inny i przyznam , że też to całkiem fajnie wygląda . Jest co prawda wilga 2000 ale jeśli o mnie chodzi to jakoś mnie ona nie pociąga . A jeśli chodzi o moją zmianę na boxerka to zrobiłem to właściwie z dwóch powodów jeden z nich to zdecydowanie mniejsze drgania niż 1 cylindrowiec a drugi lepsze brzmienie a i ogólnie boxery mi się podobają a ten jest moim pierwszym ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 :) Popieram Rafała ładniejsza jest z okrągłą osłoną. ... Mnie obie się podobają, ale na szczęście ludzie mają różne gusty. W przeciwnym razie wszystkie chłopy mieli by jedną żonę ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Mnie obie się podobają, ale na szczęście ludzie mają różne gusty. W przeciwnym razie wszystkie chłopy mieli by jedną żonę ... :D Dokładnie Panie Stefanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dokładnie Panie Stefanie Tylko nie Panie, tylko nie Panie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam kolegów Osłona dopasowana, zamontowana pasuje idealnie i miejsca jeszcze sporo:) Dodatkowo w osłonie zamontowałem wyloty odprowadzające dodatkowo ciepło od silnika. Pozdrawiam Leszek ps . zapraszam do lektury http://aviation24.pl/index.php/component/k2/item/1400-pzl-104-wilga-poczatki-mojej-przygody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi