Jano Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Wiele jest dobrych sklepów w wielu kupowałem.Ale dziś zostałem totalnie zaskoczony.O godz 22.30 zamówiłem w nastiku Mx16 i prosiłem o szybkie załatwienie sprawy bo chciałbym mieć to cacko w niedzielę.Doznałem wstrząsu jak po 30 min dostałem poczte że wysyłka jutro tj 15.07.Wygląda na to że pan Grzesiek pilnuje interesu swojego i naszego nawet w nocy.Chyba nie wypada mi już kupować gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Miałem niewątpliwą przyjemność poznać niedawno Pana Grzegorza osobiście. Moja opinia ... Pojęcie na temat sprzętu - powalająca na kolana. Rzetelność i godne naśladowania podejście do klienta (przykład powyżej i nie jesteś wyjątkiem). Polecam z czystym sumieniem w 100%. Jedyny minus jak dla mnie - przydałaby się troszkę świeższa i bardziej przyjazna strona www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Też mogę dodać swoje 3 grosze w tym temacie. Ostatnio składałem zamówienie u p. Grzegorza w ubiegły czwartek i już w piątek (po niecałej dobie) cieszyłem się z odbioru przesyłki. Pełen profesjonalizm. Sklep naprawdę godny polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Dla mnie nic nowego od kilku lat Grzesiek tak handluje !! oby tylko w piórka nie obrósł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Zdecydowanie jesto to najlepszy sklep modelarski :jupi: Wybieram się na Góre Żar żeby poznaćgo osobiście i podziękować - no jakby nie było to w 90 % osprzętu i materiału modelarskiego mam własnie od niego oby tylko w piórka nie obrósł Miejmy nadzieje że nie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jak tylko Grzagorz powiększyłby ofertę o materiały do budowy to byłby chyba bezkonkurencyjny ...... na naszym polskim rynku. Dobrze że robię u niego zakupy osobiście nie muszę czekać jedego dnia na paczkę :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jano, jestem w tej samej sytuacji co Ty. Napisali mi że nie mają danego towaru, wiec poprosilem o inny i dzisiaj mi wysyłają. Zresztą, nigdy nie mialem problemów z nastikiem. Jak dla mnie, sklep najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Po raz kolejny potwierdzam przedpiśców Reklamacja gwarancyjna na odbiornik JETI ? Nie ma problemu. Tydzień czasu i odpowiedź od producenta. Koszty ? 8 zł za przesyłkę. Do tego zamówiłem dodatkowy kwarc i kilka innyc rzeczy (m.in. małego foxika epp ). Pełen profesjonalizm. Każdy problem dokładnie wyjaśniany przez telefon ze zgoła stoickim spokojem i wielką wyrozumiałością. Pozdrawiam Grzegorza. Pełna rekomendacja z mojej strony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 To ja również pochwalę Pana Grzegorza. Zamawiałem kilka razy i nigdy nie było problemów. Dzwoniąc otrzymałem fachowe i wyczerpujące odpowiedzi. Ostanio zamawiałem 3 regulatory dynam 25A a dostałem Dualsky 25 bez dopłaty :shock: . Gorąco polecam :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam no to widze że się poprawiło , ja w 2006 roku zamawiałem kołpak a że suma niewielka 25zł to pomyślałem że dołoże coś jeszcze no może karte programującą do regulatorów JETI 22 zł nie była mi teraz potrzebna ale może kiedyś się przyda , zamówienie przyjęto , po kilku dniach przyszła paczka , w środku karta programująca do regulatorów JETI i karteczka Witam, Niestety włąśnie skończyły się kołpaki aluminiowe 57mm. Dostawa dopiero za miesiąc. Wysyłam Panu zatem samą kartę programowania :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoorr Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Każdy może się potknąć, ostatnio miałem podobną wpadkę z nastik.pl. Warto wtedy wysłać maila, odpowiedź będzie na pewno szybka, i załatwi sprawę. Ja mogę polecić, dobre ceny i bardzo dobry kontakt. Na wszelki wypadek można wcześniej zapytać, aby rozwiać ewentualne wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Po raz kolejny potwierdzam przedpiśców rany julek co to przed-piś-ce? oby to nie protoplaści pewnej frakcji politycznej :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: wiesz koledzy mogą się poczuć dziwnie jak są wyznawcami "drugiego bieguna" :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 hehehehe ... tu są same poprawne frakcje polityczne. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.