Piotrek_F3J Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Grzechu, a widziałeś TO ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 I tak chyba za trudne Balsę też trzeba wylaminować widzę, roboty sporo a ja o DLG zero pojęcia mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No, też racja, to duży plus. Mi głównie chodzi oto by osoba kupująca model od mnie, jak najmniej "zepsuła" na starcie. Bo zrobie zestaw ktoś go złoży według swego widzimisię i potem są problemy, że zestaw do :ass:, że sprzedałem bubla. Dlatego chciałbym zrobić tak ze 4 modele na gotowo, oblatać i sprzedać, najlepiej odbiór osobisty, by przyszły nabywca zobaczył co ma zrobić a czego nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Hmm, ja bym tez sia pisal, ale na razie musze wyremontowac moje "homemade DLG"...Moze na gwiazdora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pafcio Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Z tego co pamiętam to firma Sau miala robić jakies treningowe dlg. Nie wiecie czasem jak się ta sprawa potoczyła? bo na razie nie widzę go w ofercie a sklep wznowił działalność. (przepraszam ze nie mam avatara ale nie posiadam żadnego swego zdjęcia. W przyszłym czasie postaram się dać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam! Co słychać w naszym temacie? Czy rusza już budowa małych DLG :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Góra Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Budowa ruszyła już od soboty, ale wolę pokazać już coś konkretnego w dziale "szybowce",więc dopiero dziś wieczorem wstawię zdjęcia jak wyjmę pierwsze skrzydła z worka. W każdym razie tak jak pisałem wcześniej w weekend pare modeli bedzie gotowych do lotu, w tym jeden już przetestowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.