japim Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Zaczynamy od oblotu: Potem test z kamerka: Nastepnie dwa z pogoni race quadem: oraz: Nastepny w planie jest FPV z pokladu P61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek B. Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Przemku, gratuluję udanego oblotu!!! Jak na piankę fajnie lata Twój P-61. Wielki szacun za wciągnięcie syna ( nie wiem czy dobrze wnioskuję, że oblot kręcił Twój syn?), we wspaniałą pasję jaką jest modelarstwo Mój syn ma dopiero 7 lat, ale też widzi wszędzie tylko samoloty , a te z WW II rozpoznaje prawidłowo po sylwetkach Pozdrawiam, Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Przemku, gratuluję udanego oblotu!!! Jak na piankę fajnie lata Twój P-61. Wielki szacun za wciągnięcie syna ( nie wiem czy dobrze wnioskuję, że oblot kręcił Twój syn?), we wspaniałą pasję jaką jest modelarstwo Mój syn ma dopiero 7 lat, ale też widzi wszędzie tylko samoloty , a te z WW II rozpoznaje prawidłowo po sylwetkach Pozdrawiam, Tomek. Dzieki za dobre slowo. Synów mam dwóch. Obloty kręcił młodszy - lat 13 - zimą tego roku. Starszy - lat 16 - kręcił moje loty z powietrza w ubiegły weekend. Obydwaj są już odpowiednio zindoktrynowani Obydwaj latają - głównie dronami. Jeździmy też w zawodach samochodów RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Nastepny w planie jest FPV z pokladu P61 Powiedzialo sie A to jest i B: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Latania FPV nie będę wrzucał (są w wątku o P-61: http://pfmrc.eu/index.php/topic/59256-p-61-black-widow-mk1-z-podk%C5%82ad%C3%B3w-i-mk2-z-epp/) , ale wrzucę 3 filmy z konwencjonalnych lotów: 1. Walka ESA 2017: 2. Latanie zimą 2018r.: 3. Latanie przez bramkę z kolegą Jackiem (nie FPV) - ostatni weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Przyszła wiosna - 15st - trzeba było polatać. Najśmieszniejsze jest to, że trawa jest mniej zielona niż w lutym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi