japim Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Zaczynamy od oblotu: Potem test z kamerka: Nastepnie dwa z pogoni race quadem: oraz: Nastepny w planie jest FPV z pokladu P61
Tomek B. Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Przemku, gratuluję udanego oblotu!!! Jak na piankę fajnie lata Twój P-61. Wielki szacun za wciągnięcie syna ( nie wiem czy dobrze wnioskuję, że oblot kręcił Twój syn?), we wspaniałą pasję jaką jest modelarstwo Mój syn ma dopiero 7 lat, ale też widzi wszędzie tylko samoloty , a te z WW II rozpoznaje prawidłowo po sylwetkach Pozdrawiam, Tomek.
japim Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 Przemku, gratuluję udanego oblotu!!! Jak na piankę fajnie lata Twój P-61. Wielki szacun za wciągnięcie syna ( nie wiem czy dobrze wnioskuję, że oblot kręcił Twój syn?), we wspaniałą pasję jaką jest modelarstwo Mój syn ma dopiero 7 lat, ale też widzi wszędzie tylko samoloty , a te z WW II rozpoznaje prawidłowo po sylwetkach Pozdrawiam, Tomek. Dzieki za dobre slowo. Synów mam dwóch. Obloty kręcił młodszy - lat 13 - zimą tego roku. Starszy - lat 16 - kręcił moje loty z powietrza w ubiegły weekend. Obydwaj są już odpowiednio zindoktrynowani Obydwaj latają - głównie dronami. Jeździmy też w zawodach samochodów RC.
japim Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Opublikowano 15 Listopada 2016 Nastepny w planie jest FPV z pokladu P61 Powiedzialo sie A to jest i B:
japim Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 Latania FPV nie będę wrzucał (są w wątku o P-61: http://pfmrc.eu/index.php/topic/59256-p-61-black-widow-mk1-z-podk%C5%82ad%C3%B3w-i-mk2-z-epp/) , ale wrzucę 3 filmy z konwencjonalnych lotów: 1. Walka ESA 2017: 2. Latanie zimą 2018r.: 3. Latanie przez bramkę z kolegą Jackiem (nie FPV) - ostatni weekend
japim Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Opublikowano 12 Marca 2018 Przyszła wiosna - 15st - trzeba było polatać. Najśmieszniejsze jest to, że trawa jest mniej zielona niż w lutym...
Rekomendowane odpowiedzi