JASIU Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam wszystkich mam zamiar kupić samochód terenowy o napędzie spalinowym proszę o poradę jaki wybrać na allegro jest kilka modeli samochodów ale nie wiem jaki jest dobry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 -Traxxas Revo 3.3 -HPI SAVAGE 4,6 -HPI NITRO MT-2 -Traxxas T-MAXX 3.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam czhomik a możesz przejrzeć allegro model tak do 1000 zl jaki najlepiej i czy skala 1:10 dużo się różni od 1:8 chodzi mi o wymiar??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Polecam www.aleksteam.yoyo.pl znajdziesz tam odpowiedź na każde pytanie dotyczące samochodów rc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet Ranger Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 ja mam Inferno 7.5 3 sports i nie narzekam polecam albo tak jak kolega Mariusz Traxxas-y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 ja mam od Conrad Hotlander ( silnik 2,5ccm) silnik pali nieźle model ma regulowane zawieszenie, chodzi nawet na paliwie lotniczym ( na takim teraz jeżdze) silnik ma dużą moc, rozkreca sie na bardzo wysokie obroty, pełna regulacja prędkości tylko ze nie ma wstecznego ale mozna chyba wybrac wersje ze wstecznym. model mode kręzic bączki w miejscu , na piasku mozna zrobic imitacje driftingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 popatrzcie na datę postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.