Boogie Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Szukam i szukam, ale znalezc nie moge. Czy ktorys z was wie, gdzie mozna dostac tego typu farbe jak na tych zdjeciach? http://rctorun.pl/koledzy/robwal/rav30/IMG_70.jpg http://rctorun.pl/koledzy/robwal/rav30/IMG_73.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 W każdym sklepie z farbami. W marketach stoją całe półki z takimi spray'ami. W Leroyu widziałem niemal identyczny odcień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Bylem juz w Praktikerze i Castoramie i nie slyszeli nawet o czyms takim. Znasz moze nazwe takich farb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 O, jaka fakturę chodzi? Bo marmurek sam ogladałem nie raz. W Praktikerze na 100% jest cała gama rożnych faktur. W modelu widzę "wyściółkę" ale marmurek to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 No to moze byc i ta wysciolka. nie bylem pewny jak to nazwac po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 A nie lepiej byłoby wyłożyć kawałkiem tkaniny o takiej fakturxze niż malować? Efekty marmurku, kamienia sa dostepne ale czy taka wyściółka tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Bylem juz w Praktikerze i Castoramie i nie slyszeli nawet o czyms takim. Znasz moze nazwe takich farb? Dokłanie nie. Stoją zwykle na regale ze spray'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.