RCmichal Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Hej. Widzę nikt się jeszcze nie wypowiadał to napiszę o www.avifly.plZakupu dokonałem w sklepie 2 razy i na prawdę bardzo sobie chwalę, ceny bardzo konkrecyjne i spory wybór. Do napisania mnie tutaj skłoniło to, że Pan zadzwonił do mnie się upewnić czy chce zamówić to i to bo nie pasuje do siebie. Miał rację i dostałem jeszcze gratis bo czegoś brakowało. Wysyłka w dniu w którym złożyłem zamówienie, wypas i polecam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Niestety muszę powiedzieć w prost !!!! NIE POLECAM TEGO SKLEPU !!!! Zamówiłem kilka pozycji w tym 20cm przedłużacze które pilnie potrzebuję do przebudowy pakietów. Czy to jest 20cm no sobie jaja zrobili ze mnie. + Nie dostarczyli wcale jednej pozycji w ilości szt 7 z uwagi że nie mieli ich na stanie. NIKT Z OBSŁUGI DO MNIE NIE ZADZWONIŁ POINFORMOWAĆ ŻE NIE MAJĄ TOWARU Paczuszkę (niekompletną i z błędną pozycją) spakowali i wysłali. Po otrzymaniu przesyłki i zobaczeniu ich błędu, zadzwoniłem i grzecznie złożyłem reklamacje. Obiecali oddzwonić tego samego dnia Następnego dnia ja zadzwoniłem bo nie oddzwonili. W rozmowie telefonicznej ustalono zwrot kwoty za niewłaściwe przedłużacze oraz niedostarczoną pozycję. Ponieważ płaciłem przez Przelewy24 to zwrot miał być już w poniedziałek. Mamy sobotę a zwrotu jak nie ma tak nie ma nie chce mi się dzwonić i ich upominać wysłałem maila w czwartek wieczorem ale nawet nie odpowiedzieli. !!! ODRADZAM KAŻDEMU ZAKUPY W TYM PSEUDO SKLEPIE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi