Jump to content

symulator

dominatorxxxx

Recommended Posts

Posted

Aerofly niestety nie jest darmowy. Na necie jest gdzieś demówka Realflight G3 tez ciekawy symulator. Jak znajde to wstawie linka

Posted

G3 w moim mniemaniu bije na glowe aero fly. Chyba jednak zaden symulator nie zastapi nam tej adrenalinki i posmaku paliwa w ustach :)

Posted
Aerofly niestety nie jest darmowy. Na necie jest gdzieś demówka Realflight G3 tez ciekawy symulator. Jak znajde to wstawie linka

W demie jest tylko jeden samolot - mianowicie next star.

Zgadzam sie z Bartkiem, g3,5 rzadzi! :)

Posted

Ja polecem Aerofly Porfesional Deluxe :!: Uważam że to jeden z najleprzych symulatorów. Mam także Real Flight G3 i uważam że także jest ciekawy ale Aerofly jest leprzy :D

Posted
Za moich czasów FMS był rarytasem tak jak internet ...

Starzejesz sie.............nic tylko kupic sobie lopate i sie zakopac. 8)

A zeby nie bylo OT to ja rowniez polecam Aerofly'a. Latalem na G3 i wolalem aeroflya. Moze to byla kwesta ustawienia (w zadnym z nich modele elektryczne nie lataly dobrze).

Posted

A czy w tych symulatorach można sterować nie tylko nadajnikiem ale również klawiaturą??Nie śmiejcie się z tych pytań bo nigdy ne miałem do czynienia z symulatorami lotów :oops: :oops:

Posted

Moż na ale trzeba miać program do wirtualnego yojstika i odpowiednio go zaprogramować ja tak latam i jest ok. Jedynie w FMS nie trzeba nic programować wystarczy latać.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.