batman Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam wszystkich Oglądaczy. W tym wątku będę zamieszczał różne zdjęcia z różnych spotkań z moimi "Kolegami z Podwarpia". Zachęcam i zapraszam ich do tego samego (spotykania się i zamieszczania zdjęć). Dla niezarejestrowanych kolegów podaje email do mnie: vanres małpa poczta.onet.pl Możecie pisać prośby o usunięcie czegoś lub dodanie. (a ja się zastanowię czy to zrobić :rotfl: ) Na dzisiaj tyle. Ps. "zaś były gliny dzisiaj na Podwarpiu" ale o tym sza bo się jeszcze jakaś kobita dowie i bedzie - sami wiecie co bedzie" :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Heh, na 6-stym zdjeciu niezle "bydle", model oczywiscie Sprzecior pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A myślałem, że ten sympatyczny>> samolocik << z 3 fotki to jakiś maluszek 1m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dzisiaj jeszcze kilka zdjęć z Pikniku. (Moim zdaniem interesujących zdjęć :crazy: ) ... i na koniec konkurs: Kto jest właścicielem tego psa?? Poprawne odpowiedzi proszę podać jutro na Podwarpiu. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Pies też lata. Super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Dzisiaj ku radości osób występujących na poniższych fotosach i z pozdrowieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Pies też lata. Super!!! Ale zauważ, jak wchodzi w zakręt. Uszy w układzie KACZKA. Bardzo manewrowy model. W DogFight'cie nikt mu nie dorówna :rotfl: :rotfl: :rotfl: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Macku ja mam już sklerozę,ale ty też,nie zapytałeś się na Podwarpiu o tego psa czyj jest ,a zadałeś pytanie. Według mnie ten pies jest bardzo podobny do batmana,widać ze on jest bardzo szybki i zwrotny jak batman,myślę że trafiłem w dziesiątkę,jest to twój pies Macku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 1. Wtorek na Podwarpiu bardzo konstruktywny i produktywny. (ale fajne słowa znam) 2. Swoim EGP zrobiłem pierwszy raz pętle zewnętrzną - dwie koślawe i trzy fajne. 3. Tym razem nie było Policji, ale przyszedł :evil: "ten Pan" który Policję czasem tam zaprasza. :* "Ten Pan nie jest moim faworytem" i dalej nas nie lubi, co nie jest normalne bo NAS wszyscy lubią. Szkoda że był taki miły, bo sam bym chętnie wezwał Policję. 4. Konkurs trwa - pies nie jest mój. No i pięć - zapodam kilka zdjęć. Młodsi modelarze testują technologie oparte na owadach. Moim zdaniem to nie jest dobry trop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.