batman Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam wszystkich Oglądaczy. W tym wątku będę zamieszczał różne zdjęcia z różnych spotkań z moimi "Kolegami z Podwarpia". Zachęcam i zapraszam ich do tego samego (spotykania się i zamieszczania zdjęć). Dla niezarejestrowanych kolegów podaje email do mnie: vanres małpa poczta.onet.pl Możecie pisać prośby o usunięcie czegoś lub dodanie. (a ja się zastanowię czy to zrobić :rotfl: ) Na dzisiaj tyle. Ps. "zaś były gliny dzisiaj na Podwarpiu" ale o tym sza bo się jeszcze jakaś kobita dowie i bedzie - sami wiecie co bedzie" :shock:
Lord Rzeźnik Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Heh, na 6-stym zdjeciu niezle "bydle", model oczywiscie Sprzecior pierwsza klasa.
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 A myślałem, że ten sympatyczny>> samolocik << z 3 fotki to jakiś maluszek 1m
batman Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 Dzisiaj jeszcze kilka zdjęć z Pikniku. (Moim zdaniem interesujących zdjęć :crazy: ) ... i na koniec konkurs: Kto jest właścicielem tego psa?? Poprawne odpowiedzi proszę podać jutro na Podwarpiu. :lol2:
batman Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Opublikowano 28 Lipca 2008 Dzisiaj ku radości osób występujących na poniższych fotosach i z pozdrowieniami.
Way Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Pies też lata. Super!!! Ale zauważ, jak wchodzi w zakręt. Uszy w układzie KACZKA. Bardzo manewrowy model. W DogFight'cie nikt mu nie dorówna :rotfl: :rotfl: :rotfl: :jupi:
Henryk S. Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Macku ja mam już sklerozę,ale ty też,nie zapytałeś się na Podwarpiu o tego psa czyj jest ,a zadałeś pytanie. Według mnie ten pies jest bardzo podobny do batmana,widać ze on jest bardzo szybki i zwrotny jak batman,myślę że trafiłem w dziesiątkę,jest to twój pies Macku.
batman Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Opublikowano 30 Lipca 2008 1. Wtorek na Podwarpiu bardzo konstruktywny i produktywny. (ale fajne słowa znam) 2. Swoim EGP zrobiłem pierwszy raz pętle zewnętrzną - dwie koślawe i trzy fajne. 3. Tym razem nie było Policji, ale przyszedł :evil: "ten Pan" który Policję czasem tam zaprasza. :* "Ten Pan nie jest moim faworytem" i dalej nas nie lubi, co nie jest normalne bo NAS wszyscy lubią. Szkoda że był taki miły, bo sam bym chętnie wezwał Policję. 4. Konkurs trwa - pies nie jest mój. No i pięć - zapodam kilka zdjęć. Młodsi modelarze testują technologie oparte na owadach. Moim zdaniem to nie jest dobry trop.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.