matiss333 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam wszystkich kolegów, z racji tego że już troszkę latam chciałbym zbudować swój pierwszy model spalinowy pod silnik 10 cm nitro. Model najlepiej żeby był to górnopłat do dalszej nauki latania czy pomoże ktoś w wybraniu modelu i zdobyciu planów? POZDRAWIAM MATEUSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Coś takiego http://www.outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=1253 http://www.outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=6801 mam i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiss333 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam kolego paweln7 masz plany 1:1 ? Jakie masz rozmiary tego samolotu:? Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Którego miałem 66 cm na COX 049 mam 75 cm na elektryka 125 cm na os25 la 180 cm na os 65la plany ściągnij i wydrukuj w Adobe Reader podziale na plakat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiss333 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Czy ktoś wie jaki jest to model samolotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiss333 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jest to fajna baza do dokończenia tylko jakiego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Piper PA-28 Cherokee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi