Marek24 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Moki cacuszko. Byłem widziałem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Tego SV lepiej nie rozbieraj. ja go kupiłem tylko po to by zobaczyc jak jets zrobiony. Do testów - tak, ale do latania mnie nie przekonał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Tak z zapłonami falkon są problemy. U nas świętej pamięci Leszek Miller latał na tych silnikach i zmieniał zapłon zaraz po kupieniu bo rozwalił niejedn model przez to ustrojstwo. Zapłon dawał gdzieś lewą iskrę do elektorniki, która na dosłownie milisekunde włączała fail savy - niestety wystarczająco długo by przywalić w ziemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.