skorwi Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam Wszystkich! Jestem Błażej, aktualnie mam 23 lata i mieszkam w Ligocie w powiecie bielskim na Śląsku. Jestem początkującym modelarzem. Zawsze chciałem mieć własny samochodzik RC i w grudniu zeszłego roku marzenie się spełniło. Do dzisiaj wiele się nauczyłem aczkolwiek nadal uważam się za początkującego modelarza. Mam aktualnie poważny problem i szukając w Internecie natrafiłem na to forum. Liczę na pomoc doświadczonych modelarzy. Pozdrawiam, Błażej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorwi Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Zastanawiam się kiedy otrzymam dostęp do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Niezwłocznie po tym, jak coś kliknie moderator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Zastanawiam się kiedy otrzymam dostęp do forum.Pewnie jak zajrzysz do regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorwi Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Czytałem regulamin przed założeniem konta. Nie mam pojęcia czego brakuje tu. Hmm. Mój model to samochód spalinowy Thunder Tiger RTA4 S28 z silnikiem nitro Pro-28BD-R. Dopiero się uczę i mam poważny problem z silnikiem i podejrzewam wadę fabryczną ale nigdzie nie mogę poprosić o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi