Adrián Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witajcie, mam na imię Adrián. Wreszcie postanowiłem się zarejestrować, po długim czytaniu i przeglądaniu Waszego forum. Interesuje się głównie modelarstwem RC, szczególnie FPV. Swego czasu, również sklejałem modele plastikowe, w dużej mierze były to samoloty. Dzięki forum, zainteresowałem się combatami. Mam zamiar w niedalekiej przyszłości, zbudować swój model i być może na wiosnę spróbować swoich sił na niebie. Pozdrawiam Wszystkich pasjonatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zazwyczaj to każdy stąd idzie na rc fpv szukać informacji Hehe :-P Witam :-P Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrián Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Heh coś w tym może jest, ale ja Zawsze pod wiatr :-) Witaj! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modevil Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Cześć Adrian! Fajna niespodzianka - wchodzę na pfmrc, a tu znajome zdjęcie z rc-fpv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrián Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witaj! Widzę, że sporo "znajomych twarzy" z innych for, a szczególnie z rcfpv. Tym bardziej mi miło, że Wreszcie się zmobilizowałem, żeby się zarejestrować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryptpis Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi