Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy regulator obsłuży lipo 3s, ale nawet jeśli to po chwili zabawy szczotki silnika tylko zaświecą i będzie Tobie smutno. Jak ma być zasilanie lipo, nawet 2s, to tylko napęd bezszczotkowy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Odbiornik zintegrowany z regulatorem. Moze sie okazac ze musisz wybebeszyc wszystko oprocz serwa :) Szkoda kasy na ta zabawke. Zreszta na 3S to bedzie niezle zasuwal i w domu tym nie pojezdzisz, no chyba ze mieszkasz w hali sportowej. Malo ktore samochody jezdza na 3S - standardem jest raczej 2S. nie masz takich pakietow? czy chcesz po prostu wieksza predkosc? wbrew pozorom wieksza predkosc nie znaczy wiekszy fun. Bo jak masz wielkie opony i kiepski uklad sterowania to samochodu nie da sie opanowac i funu nie ma wcale. Samochody wyczynowe kosztuja duzo duzo wiecej...

Opublikowano

Chodzi o to że ten fabryczny pakiet będzie strasznym szajsem(tak mi się wydaje) a posiadam trzy pakiety 3s z samolotu.No i nie ukrywam że jakby troszkę mocy więcej to by nie zaszkodziło:).Nie znam się za bardzo na elektryce...czy jeżeli mam pakiet 2s 1000mah a włożę np.2200 to oprócz dłuższej zabawy jest większy kop???Dzięki za odp.Pzdr

Opublikowano

Odpuść sobie lipole w tej zabawce, bo tylko się zarazisz do tego hobby. Jak silnik wytrzyma 30 minut jazdy to będzie dobrze. Testowałem takie połączenie w stradzie ( szczotka i lipo ), odpuściłem jak spaliłem drugi silnik, żaden nie wytrzymał 20 minut, w tym drugim jak puścił ostatniego dyma, szczotki dosłownie świeciły. Najtańszy zestaw bezszczotkowy i będziesz zadowolony, niestety budżet potrzebny dużo większy. Jeżeli chcesz dłużej jeździć, to kup kilka pakietów nimh i będzie dobrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Stosuję lipo 2S do autka 1-10 ale to auto tradycyjne a regler przystosowany do zasilania lipolami, czas jazdy prawie trzykrotnie dłuższy jak na podobnej baterii Nimh

tylko po 5min ostrej jazdy trzeba trochę dać szczotce odpocząć bo się szybko skończy :(

To co podlinkowałeś to zabawka która nie przetrwa żadnych eksperymentów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.