From_heaven Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Poniżej kilka fotek z niedzielnego latania nad wsią Wysoka koło Wadowic. Zdjęcia z pokładu Easy Glidera.
kamil_rc Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 No Zdjecia superowe znanych mi okolic
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Na fotkach mam tylko skrawek nieba, a latałeś tuż obok mnie
From_heaven Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A co dokładnie znaczy tuż obok Ciebie? Skoro wszyscy z okolicy, to może spotkamy się w niedzielę na Wysokiej?
From_heaven Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Właśnie znalazłem Bęczyn na mapie, dopiero teraz bo google maps nie ma w swojej bazie. Rzeczywiście rzut beretem. Tam gdzie latam miejsce jest świetne, więc można by się pokusić o jakieś większe modelarskie spotkanie. Trzeba by tylko trochę przygotować lotnisko, bo ja latam helikiem i easy gliderem, więc wysoka trawa mi nie przeszkadza. Ale chwila koszenia łąki i powinno być ok. Kolega nawet latał tydzień temu spalinowym samolotem z silnikiem 50 i nie było problemów. Do tego mamy piękne widoki i dobrą "gastronomiczną infrastrukturę" czyli zadaszony grill, który widać na zdjęciach
kamil_rc Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja niestety ta niedziele ma zarezerwowana na wyjście na Babią górę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.