From_heaven Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Poniżej kilka fotek z niedzielnego latania nad wsią Wysoka koło Wadowic. Zdjęcia z pokładu Easy Glidera.
Tomisław Piotr Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Na fotkach mam tylko skrawek nieba, a latałeś tuż obok mnie
From_heaven Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 A co dokładnie znaczy tuż obok Ciebie? Skoro wszyscy z okolicy, to może spotkamy się w niedzielę na Wysokiej?
From_heaven Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Właśnie znalazłem Bęczyn na mapie, dopiero teraz bo google maps nie ma w swojej bazie. Rzeczywiście rzut beretem. Tam gdzie latam miejsce jest świetne, więc można by się pokusić o jakieś większe modelarskie spotkanie. Trzeba by tylko trochę przygotować lotnisko, bo ja latam helikiem i easy gliderem, więc wysoka trawa mi nie przeszkadza. Ale chwila koszenia łąki i powinno być ok. Kolega nawet latał tydzień temu spalinowym samolotem z silnikiem 50 i nie było problemów. Do tego mamy piękne widoki i dobrą "gastronomiczną infrastrukturę" czyli zadaszony grill, który widać na zdjęciach
kamil_rc Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja niestety ta niedziele ma zarezerwowana na wyjście na Babią górę.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.