KońRafał Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzień dobry, mam na imię Rafał i dopiero zaczynam raczkować w modelarstwie. Szukałem forum, na którym ewentualnie będzie można zapytać o to co niejasne, prosić o pomoc, poczytać opinie o modelach etc. Jedne albo wygasły albo nieaktywne i tak trafiłem tutaj (przeglądam sobie forum już od jakiegoś czasu). Bawiłem się kiedyś samochodami z kolegami na chodniku przed blokiem i ot moje doświadczenie w tej dziedzinie. Jakiś czas temu stałem się posiadaczem bezzałogowca, chociaż bardziej ciągnie mnie do modeli jeżdżących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Sądziłem, że wszystkie modele to bezzałogowce. Jaki bezzałogowiec masz na myśli? I uzupełnij w profilu datę urodzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KońRafał Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Też tak sądzę. Bezzałogowy statek powietrzny / dron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi