ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam wszystkich, koleżanki i kolegów. By uniknąć zbędnych pytań: Znam kolegę Marka,nawet się przyjażnimy. To będą moje relacje,bo to moje konto. Wszystkiego dobrego w nowym Roku. Tyle lądowań co startów. pozdrawiam.
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mógłbyś rozwinąć co znaczy- znam kolegę Marka oraz to będą moje relacje bo to moje konto ? Bardzo to intrygujące..
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam. Znam Marka(mar.nod) jesteśmy przyjaciółmi. Znam go dobrze. Znam historię bycia na forum. W pewnym sensie namówił mnie by tu być,ale nie mam zamiaru prowadzić podobnych dyskusji,a już na pewno nie pozwolę na to jemu. To mój nick i moje wpisy. Jeśli będzie chciał coś dodać i tak ja będę to redagował. Nie mam zamiaru wdawać się w głupawe dyskusje. Pozdrawiam.
Tomasz D. Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Szczerze mówiąc to zgłupiałem. O czym Ty mówisz???
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Acha ,rozumiem . Spoko. Dziwne ale ciągnie się za Tobą jakiś spam..Już kilka, podejrzewam niebezpiecznych,zagranicznych postów pojawiło się w tym temacie.
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 To stara historia. Wiem. nie znam się na tym. Były zniknęły. Nie znam się. Ja jestem czysty.
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Usunąłem kolejny spam po Twoim poście ....
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie mam pojęcia,bo nie znam się na komputerach. Pokazał się wpis z jakimś lekarstwem. Myślałem,że to jakiś dowcip kolegi,który pamiętał mar.nod-a. Ja nie mam nic z tym wspólnego.
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Wpisy były pod dziwnymi nazwami i bez adresu.
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Całe forum zostało "zainfekowane" patrząc w dziale administracyjnym. Admin zrobi z tym porządek.
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dzięki. nie klikam w nic czego nie rozumiem,a języków obcych,poza rosyjskim nie znam. Pozdrawiam. Nadal jest jakaś składanka liter jako użytkownik.
Rekomendowane odpowiedzi