ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam wszystkich, koleżanki i kolegów. By uniknąć zbędnych pytań: Znam kolegę Marka,nawet się przyjażnimy. To będą moje relacje,bo to moje konto. Wszystkiego dobrego w nowym Roku. Tyle lądowań co startów. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mógłbyś rozwinąć co znaczy- znam kolegę Marka oraz to będą moje relacje bo to moje konto ? Bardzo to intrygujące.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam. Znam Marka(mar.nod) jesteśmy przyjaciółmi. Znam go dobrze. Znam historię bycia na forum. W pewnym sensie namówił mnie by tu być,ale nie mam zamiaru prowadzić podobnych dyskusji,a już na pewno nie pozwolę na to jemu. To mój nick i moje wpisy. Jeśli będzie chciał coś dodać i tak ja będę to redagował. Nie mam zamiaru wdawać się w głupawe dyskusje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Szczerze mówiąc to zgłupiałem. O czym Ty mówisz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Acha ,rozumiem . Spoko. Dziwne ale ciągnie się za Tobą jakiś spam..Już kilka, podejrzewam niebezpiecznych,zagranicznych postów pojawiło się w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 To stara historia. Wiem. nie znam się na tym. Były zniknęły. Nie znam się. Ja jestem czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Usunąłem kolejny spam po Twoim poście .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie mam pojęcia,bo nie znam się na komputerach. Pokazał się wpis z jakimś lekarstwem. Myślałem,że to jakiś dowcip kolegi,który pamiętał mar.nod-a. Ja nie mam nic z tym wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ok ,raczej w to nie klikaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Wpisy były pod dziwnymi nazwami i bez adresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Całe forum zostało "zainfekowane" patrząc w dziale administracyjnym. Admin zrobi z tym porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY.57 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dzięki. nie klikam w nic czego nie rozumiem,a języków obcych,poza rosyjskim nie znam. Pozdrawiam. Nadal jest jakaś składanka liter jako użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi