krzysiek53 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam, czy taki wysokościomierz się da naprawić ? Zaliczyłem dzwonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Szklana kula nie pokazuje co sie zepsulo - trudno w takiej sytuacji cokolwiek doradzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Czasem naprawa jest możliwa, jednak bez szczegółowych oględzin trudno wyrokować. Zacznijmy od tego, jaki objaw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Po Krecie jeszcze działał.Gdy wyjmowałem telemetrie z modelu wypadł moduł . Spadł z wysokości około 10 cm , brak odczytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jedną z przyczyn, może być problem przy gnieździe złącz. Upadek z 10cm trudno uznać za powód. Podczas rozłączania, mogło dojść do uszkodzenia przewodów wtyczek. Czy masz to jak sprawdzić samodzielnie, inny kpl przewodów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Sprawdzałem . wychodzi na to że to koniec , kupie nowy wariometr. Podziękował Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi