witold_pi Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Gdzie można kupić części zamienne do ww. silników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Bezpośrednio w Model Motors. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja dwukrotnie wysyłąłem silniki Axi do naprawy za pośrednictwem sklepu w którym je kupiłem . Za każdym razem otrzymywałem nowe silniki choć uszkodzenie następowało ewidentnie z mojej winy . Płaciłem tylko raz 50 zł a drugi miałem gratis bo naprawa zajeła 6 miesięcy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dodam jeszcze z własnych doświadczeń - wymiana łożysk jest prosta. Wymiana wału już niekoniecznie. Szlag trafił śruby trzymające wał w rotorze, a większy klucz ukruszyłem... Więc do wymiany wału polecam kogoś z doświadczeniem lub odsyłkę silnika. Powodzenia Jeszce jedno - przy łączeniu rotora ze statorem nie wolno dopuścić do gwałtownego połączenia części (siła magnetyczna). Strzał dostają łożyska i już mogą nie być nowe, a lekko szumiące. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi