mcmajcher79 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam. Nazywam się Jakub. Od niedawna zacząłem się interesować modelarstwem RC i w tej chwili posiadam dwa modele samochodów RC Reely. Jest to Reely Buggy Core oraz Reely Dart. Chciałbym je poddać modyfikacji żeby miały większą moc i prędkość. Dlatego zarejestrowałem się na tym forum i mam nadzieje że znajdę tu wszystkie informacje na interesujące mnie tematy. Pozdrawiam wszytkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witaj na Forum Modelarskim ps interesujące informacje na dość ważne tematy znajdziesz także i TU, jeśli i tym zaczniesz się interesować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmajcher79 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witaj na Forum Modelarskim ps interesujące informacje na dość ważne tematy znajdziesz także i TU, jeśli i tym zaczniesz się interesować Ok zrozumiałem sugestie, wszystkie dane uzupełniłem, regulamin przeczytałem tak wiec prosiłbym o pełen dostęp do forum. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi