HAR503 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam, Mogę mieć prawie za free aparaturę jak w temacie- jednak bez odbiornika. Wie może ktoś jaki odbiornik będzie z nią współpracował? Do łódki zanętowej lub zabawki dla dziecka myślę że była by idealna, z tym że nigdzie nie mogę znaleźć info jaki odbiornik się z nią będzie chciał komunikować, może ktoś używa i coś o niej wie? Coś takiego jak w załączniku.. Pozdrawiam, Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Z tego, co widzę to jest ona wykorzystywana głównie w gotowych zestawach. Może być trudno kupić odbiornik, zwłaszcza bez sprawdzenia jaki tam dokładnie jest link. Nie wiesz chyba nawet dokładnie, jaki to model/wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Maciej dobrze zauważył, że tego typu nadajniki używane są w zestawach RTF. Na mój gust nadajnik optycznie jest identyczny z aparaturami FLY-SKY, lub TURNIGY, doczytałem na stronie producenta zestawów, że stosuje system AFHDS, czyli identyczny z wyżej wymienionymi, Jeśli tak, to nie powinno być problemów z zakupem odbiorników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Aparatura dołączana do zestawu. Warto zapytać producenta o możliwość nabycia odrębnie odbiornika. Jednak do łódki zanętowej, to dość oryginalny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAR503 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Heh mimo, że nawet modelu nie mam, to jesteście w stanie tyle o takim badziewiu powiedzieć.. Nie spodziewałem się odp a teraz wiem nawet więcej niż chciałem.. Co do łódki to buduję taką niskobudżetową dla kolegi więc wszystko co ma min 3 kanały będzie ok. Dzięki bardzo za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi