slawko_k Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Wisieć powinien ładnie jak jest dobrze wyważony i jak ma duże wychylenia sterów. harrier tym modelem to bajka ale jak zawis nie idzie to i z powolnym harrierem będą problemy. po dotknięciu lotek w harrierze model nie powinien się zwalać bo niby dlaczego. Szybciej ci się zwali jak kierunkiem zaczniesz za dużo machać. to dla ciebie nowy model wiec musisz się w niego "wlatać" powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Jak na razie 6 pakietów wylatałem, krótki filmik zamieszczam FILM Sławek, no właśnie jak lotek nie dotykam, a skręcam kierunkiem to model nie buja Jak mocniej zaciągnę ster wysokości, model staje pionowo, jak za słabo to leci poziomo, SC nawet do przodu przesunąłem i ciągle to samo. Mam nadzieję, że to tylko brak mojego doświadczenia, nic więcej Myślałem że po fantasticu (gdzie harrier to była bajka) flash będzie dużo łatwiejszy, a harrier okazał się trudniejszy, zawis na podobnym poziomie. Muszę coś wykombinować aby dokładnie mierzyć SC, palce są są grube :mrgreen: Jak na razie lekko podwozie pękło, nie spojrzałem na czas w stoperze (pakiet odciął) , zdjąłem owiewki kół, bo i tak ląduję w trawie, ale same kółka zostawiłem, bez nich model średnio wygląda. a z pakietów jak kręcę wolne akro, jak na filmie mam 10-11 minut lotu, moim zdaniem świetny wynik! (razy 3 pakiety sporo treningu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Masz + za muzykę we filmie A co do bujania to ja mam 2 deprony (Magma i Mk 34) i oba latają głównie na SK + SW, lotki tylko do akrobacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Grzesiek w harrierze to wszystkie 4 kanały non stop pracują więc jeżeli choć z 1 masz kłopot to nie będzie on wychodził w 100%. dużo ćwiczysz więc wnet będziesz mógł z samolotem na spacer po ulicy chodzić w harrierze. co do położenia sc to nie jest on takie krytyczne żeby grubość palca uniemożliwiała jego wyznaczenie. ja w tej chwili mam ok 38-39% cięciwy liczone przy kadłubie ale jak 1 raz nim latałem to miałem asekuracyjnie koło 30%. Jak masz za bardzo z przodu to morde ciągle będzie do ziemi ciągną, jak za bardzo z tyłu to przy byle zaciągnięciu wysokości dęba będzie stawał. Proponuję Ci ustawić sc tak że jak lecisz na średnim gazie to żeby zarówno normalnie jak i na plecach model leciał poziomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.