Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TeBe Opublikowano 16 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Dziś wszystko było: - śnieg - słońce - plusowa temperatura - i nie wiało bardzo No to polatałem :-) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ładnie się prezentuje, przyjemnie się ogląda, bardzo ładny model. Pilotowi, też należą się gratulacje. Przy okazji, jaka jest waga modelu gotowego do startu z tym malowaniem ? Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Równo 1300 g z pakietem 1300mAh 3S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Żona powiedziała, że montaż do kitu ;-) Zmieniłem efekty przejścia i troszkę popracowałem nad synchronizacją obrazu i dźwięku. Lepiej? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andgdy Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tomek jaki program używasz do obróbki filmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Edytor Youtube online. Narządzie jest ułomne, ale jak się zastosuje kilka prostych tricków, to prosty montaż da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Zapomniałem dopytać, jaką farbę użyłeś do pomalowania modelu, dawałeś podkład ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tu jest relacja z malowania: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/47179-funcub-multiplex-kolejna-relacja/?p=547856 Zacząłem Pactrą, skończyłem RC Styro, bez podkładu. A na to bezbarwny gloss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi