kamil_rc Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 O ten ośrodek to chodzi ci co ma Firma "KOMES"? Na polatanie nie trzeba miec specjalnej zgody tylko trzeba sie zachować jak przystało na modelarz czyli popytać sie innych modelarzy jaki kanał i jak co. Modelik spalinowy to tak minimum OK 1,4m bo niekiedy trawa jest duża (jak nie ma kto wykosić albo mało latamy) Jutro jak będzie pogoda to będziemy kosic kwadrat dla modelarzy także będzie z trawa spokój na jakieś 2 tygodnie.
Mareq Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No to mnie Kamil rozszyfrowałeś- robie w komesie. Na terenie ośrodka jest nawet ładnie wykoszony kawałek ale dookoła za dużo słupów i stawów i na razie nie odważyłem się tam latać.
fullrespect Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dodałem lotnisko w Świebodzicach [ dla samolotów cywilnych ] Posiada wyznaczone miejsce dla modelarzy - sami się nim zajmujemy i regularnie kosimy trawę. Bardzo przyjemne i spokojne miejsce - serdecznie zapraszamy. ps. kilka zdjęc jest na mojej stronie w galerii. a tu lik do miejsca na mapie: Lotnisko Świebodzice
skiron Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 dodałem swoją miejscówkę , lotnisko trawiaste , latamy generalnie w weekendy ale jak czas pozwoli to i w tygodniu , jest ktoś z okolic Sochaczewa ?
robraf Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 post do kasacji juz sobie poradzilem
modelpiotrek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 masz konto na googlach? jesli nie to załóż ,zaloguj się ,później możesz edytowac mapę pozdrawiam Piotrek
robraf Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 mam konto i nic z tego nie wynika daje edytuj to tylko napis mi sie dA edytowac ...:/ dajcie jakiegos screena jak to sie robi edit : znalazlem zaraz dodam lotnisko w krzywej , poligon ( kozia górka) i mini lotniko daniela ( skidana)
Kwasiu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 może ktoś wie dzie jest jakaś górka koło częstochowy od strony lotniska w Rudnikach??
fullrespect Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 EDIT: ten post tylko przeszkadzał, proszę go skasować.
Kwasiu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dodałem lotnisko w koło Częstochowy
pablomaks2 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Panowie, a mnie się coś popsuło i nie widzę żadnej flagi
gfilipek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Panowie, a mnie się coś popsuło i nie widzę żadnej flagi Ja też nie widziałem "szpilek". Wylogowałem się z google i od razu poskutkowało
romanov Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Witam moze ktos dopisze lotnisko w Piotrkowie Trybunalskim jest nas troche lataczy na tym lotnisku. A tak przy okazji wszystkich chetnych zapraszamy co niedziela od godz. 9.00 do 13.30 na lotnisko. Lotnisko jest wlasnoscia Areoklubu Piotrkowskiego ale mamy tam wydzielone miejsce dla naszych samolotow. Tak wiec jest gdzie polatac w miare na czystym otwartym terenie. Pozwole sobie zamiescic fotke z niedzielnych spotkań pozdrawiam
bigkris Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Witam. widzialem ze dodane zostalo lotnisko w Niesuowicach. czy ktos tam lata?
marcin133 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Starajcie się dodawać jak najwięcej informacji. Jeśli jest coś o danym miejscu w internecie to link a jak nie to przydałby się jakiś kontakt.
Aeron1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Dodałem pare "lotnisk" Mógłbyś dodać jeszcze jedno nie będę specjalnie zakładał konta http://www.modelarz.one.pl/index.php?dzial=lotnisko
marcin133 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Mógłbyś dodać jeszcze jedno nie będę specjalnie zakładał konta http://www.modelarz.one.pl/index.php?dzial=lotnisko Dodałem.
grzegorzp Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Swoją drogą szukam lotniska na spaliniaki w okolicach Bielska-Białej Witam, no ja również, jak to w okolicach B-B tylko Trzy Lipki ?! a spalinkami to gdzie latamy ?! Ja puki co w aeroklubie B-B (na mapie go nie widzę) ale trochę cyrk z tymi Cessnami A tak poważnie to nic innego nie ma w naszej okolicy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.