kamil_rc Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 O ten ośrodek to chodzi ci co ma Firma "KOMES"? Na polatanie nie trzeba miec specjalnej zgody tylko trzeba sie zachować jak przystało na modelarz czyli popytać sie innych modelarzy jaki kanał i jak co. Modelik spalinowy to tak minimum OK 1,4m bo niekiedy trawa jest duża (jak nie ma kto wykosić albo mało latamy) Jutro jak będzie pogoda to będziemy kosic kwadrat dla modelarzy także będzie z trawa spokój na jakieś 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No to mnie Kamil rozszyfrowałeś- robie w komesie. Na terenie ośrodka jest nawet ładnie wykoszony kawałek ale dookoła za dużo słupów i stawów i na razie nie odważyłem się tam latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dodałem lotnisko w Świebodzicach [ dla samolotów cywilnych ] Posiada wyznaczone miejsce dla modelarzy - sami się nim zajmujemy i regularnie kosimy trawę. Bardzo przyjemne i spokojne miejsce - serdecznie zapraszamy. ps. kilka zdjęc jest na mojej stronie w galerii. a tu lik do miejsca na mapie: Lotnisko Świebodzice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiron Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 dodałem swoją miejscówkę , lotnisko trawiaste , latamy generalnie w weekendy ale jak czas pozwoli to i w tygodniu , jest ktoś z okolic Sochaczewa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 post do kasacji juz sobie poradzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 masz konto na googlach? jesli nie to załóż ,zaloguj się ,później możesz edytowac mapę pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 mam konto i nic z tego nie wynika daje edytuj to tylko napis mi sie dA edytowac ...:/ dajcie jakiegos screena jak to sie robi edit : znalazlem zaraz dodam lotnisko w krzywej , poligon ( kozia górka) i mini lotniko daniela ( skidana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 może ktoś wie dzie jest jakaś górka koło częstochowy od strony lotniska w Rudnikach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 EDIT: ten post tylko przeszkadzał, proszę go skasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dodałem lotnisko w koło Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Panowie, a mnie się coś popsuło i nie widzę żadnej flagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Panowie, a mnie się coś popsuło i nie widzę żadnej flagi Ja też nie widziałem "szpilek". Wylogowałem się z google i od razu poskutkowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam moze ktos dopisze lotnisko w Piotrkowie Trybunalskim jest nas troche lataczy na tym lotnisku. A tak przy okazji wszystkich chetnych zapraszamy co niedziela od godz. 9.00 do 13.30 na lotnisko. Lotnisko jest wlasnoscia Areoklubu Piotrkowskiego ale mamy tam wydzielone miejsce dla naszych samolotow. Tak wiec jest gdzie polatac w miare na czystym otwartym terenie. Pozwole sobie zamiescic fotke z niedzielnych spotkań pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam. widzialem ze dodane zostalo lotnisko w Niesuowicach. czy ktos tam lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Dodałem pare "lotnisk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Starajcie się dodawać jak najwięcej informacji. Jeśli jest coś o danym miejscu w internecie to link a jak nie to przydałby się jakiś kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Dodałem pare "lotnisk" Mógłbyś dodać jeszcze jedno nie będę specjalnie zakładał konta http://www.modelarz.one.pl/index.php?dzial=lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mógłbyś dodać jeszcze jedno nie będę specjalnie zakładał konta http://www.modelarz.one.pl/index.php?dzial=lotnisko Dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Swoją drogą szukam lotniska na spaliniaki w okolicach Bielska-Białej Witam, no ja również, jak to w okolicach B-B tylko Trzy Lipki ?! a spalinkami to gdzie latamy ?! Ja puki co w aeroklubie B-B (na mapie go nie widzę) ale trochę cyrk z tymi Cessnami A tak poważnie to nic innego nie ma w naszej okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.