Jarx5 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam serdecznie, mam pytanie, czy po prawidłowym zbindowaniu nadajnika MZ-12 z odbiornikiem Gr -12L śweci się zielona dioda? czy nie? W moim wszystko prawidłowo działa, natomiast dioda nie świeci w ogóle, na flitetest.com znalezłem informację - "After a while the light on the RX should go out. (On most Graupner RXs a green light comes on but not the GR12L )" Jak być powinno? Czy ktoś spotkał się z taki zjawiskiem :-) Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 U mnie nie świeciła, dawała oznaki życia tylko przy bindowaniu. Edit: W manualu stoi: You may check the signal reception according to status LED: - LED off : Very good reception - LED blinking : Poor reception - LED on : No signal reception Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Znalazłem w zapasach GR12L i potwierdzam. Niezbindowany świeci na czerwono, po zbindowaniu nie świeci w ogóle. Tam chyba zielonej diody nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarx5 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dzięki za odzew, to rozwiewa moje wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi