Grifon Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Właśnie odebrałem dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek70 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Witam Patryku czy ty nie przerabiałeś czasem silnika z pilarki jak tak to z jakim skutkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Skutek opłakany, wszystko było gotowe do odpalenia, no ale zachciało mi się wydmuchać z brudów silnik sprężonym powietrze i wydmuchał brudy z kawałkiem simeringa, a do tego chińczyka o ta część to trudno bo nie wiadomo co to za silnik. Może po kilku latach coś się zmieniło, ale jeszcze nerwy mnie trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Skutek opłakany, wszystko było gotowe do odpalenia, no ale zachciało mi się wydmuchać z brudów silnik sprężonym powietrze i wydmuchał brudy z kawałkiem simeringa, a do tego chińczyka o ta część to trudno bo nie wiadomo co to za silnik. Może po kilku latach coś się zmieniło, ale jeszcze nerwy mnie trzymają. Podaj wymiary tego simeringu to coś ci wyszukam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Chętnie podam, ale na razie nie mam silnika w domu, dopiero za jakiś czas będę mógł. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek70 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witam pytam bo mam taki sam rozłożony i przybieram się nim pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi