Krzysiek70 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Witam Patryku czy ty nie przerabiałeś czasem silnika z pilarki jak tak to z jakim skutkiem ?
Grifon Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Skutek opłakany, wszystko było gotowe do odpalenia, no ale zachciało mi się wydmuchać z brudów silnik sprężonym powietrze i wydmuchał brudy z kawałkiem simeringa, a do tego chińczyka o ta część to trudno bo nie wiadomo co to za silnik. Może po kilku latach coś się zmieniło, ale jeszcze nerwy mnie trzymają.
radziu45 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Skutek opłakany, wszystko było gotowe do odpalenia, no ale zachciało mi się wydmuchać z brudów silnik sprężonym powietrze i wydmuchał brudy z kawałkiem simeringa, a do tego chińczyka o ta część to trudno bo nie wiadomo co to za silnik. Może po kilku latach coś się zmieniło, ale jeszcze nerwy mnie trzymają. Podaj wymiary tego simeringu to coś ci wyszukam .
Grifon Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Chętnie podam, ale na razie nie mam silnika w domu, dopiero za jakiś czas będę mógł. Pozdrawiam .
Krzysiek70 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witam pytam bo mam taki sam rozłożony i przybieram się nim pobawić.
Rekomendowane odpowiedzi