coster Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 witam podczas sprzątania piwnicy u znajomych stałem się właścicielem takiego yachtu ,długość 180 cm ,nie jest kompletny tylko sam kadłub ,wiem tylko ze jest to yacht klasy J jeśliby ktoś coś wiedział na ten temat to byłbym wdzięczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Piękny gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Tych jachtów jest raptem 10, dziwi mnie tylko ta skośna zejściówka, raczej takich nie robiono. http://www.jclassyachts.com/yachts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coster Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Właśnie mi też nie daje spokoju ta zejście ka chyba że budowniczy nie zamierzał zrobić wg planu ,bo i Dziub jest taki jakiś zaokraglny a nie ostry ,tylko że na zdjęciu tego nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Zrób wiecej szczegółów bo z daleka wszystkie J wyglądają podobnie. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coster Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Wieczorem postaram się porobić dokładniejsze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Sebastianie, popatrz na zdjęcie tego jachtu. Może to jest jakiś trop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coster Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 dzieki, chyba to jest ranger tylko cos rufa mi się nie podoba i pare szczegułow sie nie zgadza,w moim nie jest widoczny achterdek jest tez taka możliwość że to jeden z jachtów klasy M zaliczonych do klasy J ,albo RANGER Z 1937 roku, bo ten co teraz pływa to niedawno odbudowany jacht to jest jedyne zdjęcie jakie udało mi się odnaleźć RANGERA z 37roku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Bingo! http://www.sy-ranger.com/history.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi