LotniskoMoszowice Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Silnik na naładowanym pakiecie wydaje dziwny dźwięk (jakby o coś tarł, to raczej nie możliwe) Poza tym silnik nie osiąga normalnej pełnej mocy. Proszę o pomoc! MVI_2920.MOV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Obstawiam łożyska oryginalne są strasznie słabe ja wymieniałem też. Nawet słychać że ciężko się rozpędza mój to odrazu pełna moc była. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotniskoMoszowice Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Obstawiam łożyska oryginalne są strasznie słabe ja wymieniałem też. Nawet słychać że ciężko się rozpędza mój to odrazu pełna moc była. Ale wcześniej było ok; to co teraz wymienić? Jaki to koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wcześniej zawsze jest ok łożyska się zużywają. Co do kosztów nie pamiętam już jakiś czas temu wymieniane. Musisz wykręcić silnik i dostać się do łożysk wtedy suwmiarka w rękę i szukaj. Coś pamiętam że razem z wysyłką 20zl wyszło jakoś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Warto sprawdzić ,bo nieraz magnesy potrafią się odkleić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotniskoMoszowice Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dziękuje wszystkim,jutro sprawdzę i odpiszę Dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotniskoMoszowice Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Silnik rozkręcony, w dobrym stanie wszystko z nim w porządku. Nie wiem już o co tu chodzi....Ps. Magnesy na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Łożyska kręcą się bez problemu? Nie mają luzu? Jakie masz tam smiglo bo widzę że chyba nie oryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotniskoMoszowice Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Łożyska kręcą się bez problemu? Nie mają luzu? Jakie masz tam smiglo bo widzę że chyba nie oryginalne Wszystko się kręci z normalnym oporem, śmigło to 6 x 4 ( nie fabryczne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A połączenia od regulatora do silnika starannie zalutowane ?? Zaprogramuj jeszcze raz zakres gazu ,może regulatorowi coś odbiło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 . Na sto procent masz nie wyważone śmigło lub krzywe łopatki zmiana na inne dużo Ci powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Silnik na naładowanym pakiecie wydaje dziwny dźwięk (jakby o coś tarł, to raczej nie możliwe) Poza tym silnik nie osiąga normalnej pełnej mocy. Proszę o pomoc! Zdaje mi się czy kolega ma odwrotnie założone śmigło na tym filmiku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zdaje mi się czy kolega ma odwrotnie założone śmigło na tym filmiku ? Też miałem to napisać po powrocie do domu i sprawdzeniu filmiku jeszcze raz bo miałem domysły :V A jeszcze chwila i byśmy chłopakowi kazali wymienić samolot cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotniskoMoszowice Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Też miałem to napisać po powrocie do domu i sprawdzeniu filmiku jeszcze raz bo miałem domysły :V A jeszcze chwila i byśmy chłopakowi kazali wymienić samolot cały Z tym śmigłem to prawda Ale jeszcze kilka dni temu latał na tym śmigle (serio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ale wiesz już, że ten odgłos i mniejszy ciąg to właśnie od odwróconego śmigła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotniskoMoszowice Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ale wiesz już, że ten odgłos i mniejszy ciąg to właśnie od odwróconego śmigła? Zaraz to sprawdzę Podłącze silnik i zobaczymy To nic nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi