Spidzior09 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam wszystkich użytkowników Mam na imię Krystian, mam 20 lat i obecnie studiuje na uniwersytecie w Toruniu. Założyłem tutaj konto ponieważ szukam pomocy z moimi (trzema) samochodami RC. Zmieniłem miejsce zamieszkania, i mam dostęp do nowych wyczynowych tras rowerowych. Narazie modele leżą na strychu (uszkodzone niestety) ale teraz jak jest możliwość jazdy ze znajomymi chętnie powrócę do tego hobby. Ale o tym będę już pisał w odpowiednim dziale, mam nadzieję że znajdę tutaj odpowiedzi na moje pytania, ewentualnie jakieś wskazówki dotyczące część . Za to moim głównym hobby (jak i pracą) jest montaż filmowy i operowanie kamerą. Być może będę nagrywał jakieś krótkie materiały z tras, wtedy napewno się podzielę w gronie wtajemniczonych. Pozdrawiam~Spidzior09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ustaw avatar zgodny z Regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witaj zatem na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi