mocart Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jak w temacie, Witam. Prywatnie inteteresuje mnie tzw. digitalizacja. Ze względu na to, że jest jej coraz więcej także w tematach związanych z RC ja też tu coraz częściej zaglądam. Chciałem odpisać na jeden post ale to wymaga chyba tego pierwszego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Adam,zapoznaj się z regulaminem a w szczególności z rodzajem awataru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocart Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 troszkę szkoda ale oczywiście zastosowałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witaj zatem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi