Jump to content

pomocy przy kupnie pakietu li-po

kociak122

Recommended Posts

Posted

witam jak w temacie chcę kopić pakiet li-po 1800-2200 mA 11.1V czyli 3s

tu propozycja allegro całkiem fajna cena pakiet

czekam na propozycje i opinie cena max 100zł

pozdrawiam :rotfl:

Posted

70zł za pakiet 2200 3s.

cena strasznie niska. wydaje mi się że za tą cenę to jakość będzie bardziej niż mizerna no ale mogę się mylić.

kup i potem napisz tu ile ładowań ci wytrzymał.

ja jak zwykle polecam bardziej markowe pakiety no ale w 100 to za mało na nie.

Guest Anonymous
Posted

Może napisz do czego ten pakiet potrzebujesz (jaki pobór prądu) i jak często będziesz z niego korzystał.

Posted

Niezłe jakościowo masz tutajhttp://stores.ebay.com/HK-OOO-Shop_RC-Parts_Battery-11-1V-2200mAh_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ810689018QQftidZ2QQtZkm

Trochę podobne do WOW

Posted

Kupiłem tanie pakiety 1800mah 3s acea czy jakoś tak. Teraz oba są 2 x większe objętościowo tak spuchły.

Nie kupie już taniego g..wna. Chytry dwa razy traci. Lepiej kupić coś sprawdzonego i droższego. Lepiej mieć 4 szt pakietów 1300mah niż 2 szt 2200mah. Model jest przez to lżejszy, ma lepsze osiągi ale lata wiadomo krócej.

Miałem też kokamy i 3e-model i spokojnie je polecić mogę. Teraz kupuje zippy 1200mah ale czas pokaże jakie one są.

Posted

Mam prawie identyczny -2100 mAh - dostalem jako gratis do mojego Belta CP - ladowany moze z 10 razy - stracil juz prawie 200 mAh pojemnosci - ladowany Imax B6 ...

Posted

Kokamy to kociak 122 wie gdzie kupić ,ale chyba nie o to pytał.Ja stosuję Kokamy do modeli startujących w zawodach ,ale do EG to mam spuchlaka WOW któremu w zeszłym roku urwałem przypadkowo kable do balansowania.Ładuję go z zachowaniem ostrożności(torba ,niepalne podłoże i takie tam) i da się do niego wcisnąć 2000 na 2200 no i latam.Kupiłem go bo wtedy nie miałem kasy,wiedziałem że może być byle jaki, ale cóż.

Spuchnięcie spuchnięciu też nierówne .Niektóre aku mają przekładki które puchną przy byle podgrzaniu .Mam takiego ARCS-a 12C.Spuchł odrazu ale wchodzi do niego pełna pojemność.

Decyzja co do zakupu zawsze jest po stronie kupującego,to on decyduje o swoich pieniądzach a nie my odpowiadający na forach.

Posted
Decyzja co do zakupu zawsze jest po stronie kupującego,to on decyduje o swoich pieniądzach a nie my odpowiadający na forach

Zapytał na forum to mu doradzamy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.