PiratFPV Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam Zarejestrowałem się na tym forum gdyż szukam ludzi z łodzi którzy chcieli by wspólnie pojezdzić lub polatać FPV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Moje uszanowanie Piracie. Co, jak co, ale imię masz bardzo oryginalne, a awatar masz prześliczny i bardzo chyba podobny do oryginału. Niestety, nie jest on zgodny z naszym forumowym regulaminem. Proszę więc - popraw tę drobną niezgodność i witaj w naszym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Też witam no i wyrażam pełen podziw, że w tak dostojnym wieku kolega, jak widać, na absolutnej fali, jak chodzi o nowości techniczne! 98- ładny wiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiratFPV Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Mina mojego psiaka nie różni się zbytnio odemnie jak to Marex wspomniał więc czemu nie . Zbjanik daj mi trochę prywatności , już microshit i facebook mnie szpieguje . Btw. Odnośnie zdjęcia , widzę że admini/modzi trzymają rękę na pulsie więc forum mus być bardzo zadbane . Ale nie działa email kontaktowy do administracji an o2 , ponadto znalazłem buga przy rejestracji. Było pytanie o to jak się nazywa nasz prezydent, i jak wpisywałem kaczyński to nie działało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi