PiratFPV Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam Zarejestrowałem się na tym forum gdyż szukam ludzi z łodzi którzy chcieli by wspólnie pojezdzić lub polatać FPV.
MareX Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Moje uszanowanie Piracie. Co, jak co, ale imię masz bardzo oryginalne, a awatar masz prześliczny i bardzo chyba podobny do oryginału. Niestety, nie jest on zgodny z naszym forumowym regulaminem. Proszę więc - popraw tę drobną niezgodność i witaj w naszym gronie.
zbjanik Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Też witam no i wyrażam pełen podziw, że w tak dostojnym wieku kolega, jak widać, na absolutnej fali, jak chodzi o nowości techniczne! 98- ładny wiek!
PiratFPV Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Mina mojego psiaka nie różni się zbytnio odemnie jak to Marex wspomniał więc czemu nie . Zbjanik daj mi trochę prywatności , już microshit i facebook mnie szpieguje . Btw. Odnośnie zdjęcia , widzę że admini/modzi trzymają rękę na pulsie więc forum mus być bardzo zadbane . Ale nie działa email kontaktowy do administracji an o2 , ponadto znalazłem buga przy rejestracji. Było pytanie o to jak się nazywa nasz prezydent, i jak wpisywałem kaczyński to nie działało .
Rekomendowane odpowiedzi