DJDIT Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Bardzo proszę o informację czy aerofly działa u was pod systemem vista. Na dwóch nowo zakupionych lapkach z vista aerofly nie działa, wyskakuje jakis komunikat z niezgodnością /?... Temat nie jest bardzo krytyczny bo mam jeszcze jeden stary komputer z ukochanym XP ale chciałbym miec symulator na dwóch komputerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie da się uruchomić w trybie zgodności z XP? No chyba że extra super wypasiony najlepszy system Vista nie ma tej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 opcjach exe-ka masz tak pisał poprzednik ustewienie trybu zgodności ! musi działać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Prawym przyciskiem myszy na ikonce AFPD kliknąć, otworzy się okienko i we właściwościach jest zgodność, trzeba wybrać i spróbować choć podejrzewam że Darek już to próbował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 U mnie działa bez żadnych abrakadabrów. Reflex też hula aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Coś czuję że na nowych laptopach coraz częściej będą pojawiać się napisy w stylu "Działa tylko i wyłącznie z produktami f-my Microsoft" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ustaw program aby dzialal na jednym jądze procesora bo jezeli masz viste to masz pewnie 4 rdzeniowy procek.Ustaw koligacje na jeden rdzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 kolega eze zapomniał dodać jak to się robi START->Uruchom->CMD i teraz to co ponizej imagecfg -a 0x2 "c:\program.exe" imagecfg -a 0xn sciezka_do_programu wartosc 0xn sie zmienia 0x1 cpu 0 0x2 CPU 1 0x4 Cpu 2 0x8 Cpu 3 0x10 cpu 4 0x20 cpu 5 0x40 cpu 6 itd do 32-go procesora zakladam ze masz dwuprocesorowa maszyne wiec mozez uzyc 0x1 lub 0x2 np imagecfg -a 0x2 "c:\program.exe" powinno podac kilka komunikatow z ostatnim w rodzaju: processor affinity mask: 00000002 od tej pory aplikacja powinna pracowac na drugim procku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthez Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 u mnie również śmiga, tylko że mam problem z dźwiękiem, w kilku modelach stracił mi się głos pracy silnika, tylko w tych nie oryginalnych modelach, istalowałem je ponownie ale i to nie przyniosło poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Panowie temat zamknięty, udało się i działa :-))) Dziękuje wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGO Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam niestety mam problem z deluksem, po zainstalowaniu odpala sie a mianowicie dochodze do menu głownego na ktorym pojawia sie nastepujacz komunikat seartching interface...please wait i tak sobie moge czekac do us... smierci ,niewiem co jest ,aparatura podlaczona i wykryta ,zgodnosc ustawiona co jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 spróbuj ppjoy zainstalowac i stworzyc wirtualny kontroller ja tez tego potzrebowalem p.s. jaka masz aparature? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGO Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 mx-16s aparatura podłączona jest poprzez USB wiec ppjoy nie jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ja mam mx-12 i tez przez usb podlączone i u mnie ppjoy byl potrezbny bo byly takie same objawy jak u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edge3644 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 DJDIT, Nie zawracaj sobie glowy z symulatorami. Kilka lat temu nabylem Reflex XTR, ktory wowczas byl Rollce-Royce w swej klasie. To cos , jak tez inne jest to blazenada. Nie ma z tego zadnego pozytku. Zdecydowanie lepiej jest wziac model pod pache i polatac, zamiast tracic czas na symulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 oczywiście że lepiej polatać prawdziwym modelem ale ćwiczenie na symulatorze też ma swoje plusy więc nie powiedziałbym że to błazenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 To cos , jak tez inne jest to blazenada. Nie ma z tego zadnego pozytku. Świetny tekst! Własny, czy przepisany z "Wielkiej księgi guseł, zabobonów i podań ludowych"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ładziak są ludzie których stać na to aby uczyli się latać w realu - to taki aktualny i w miare tani extreme, który podnosi poziom adrenaliny itp. co do interface-u to jak jest na USB i komp. musi Ci wykryć i zainstalować takie urządznie jako joystick innej możliwści nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 DJDIT,Nie zawracaj sobie glowy z symulatorami. Kilka lat temu nabylem Reflex XTR, ktory wowczas byl Rollce-Royce w swej klasie. To cos , jak tez inne jest to blazenada. Nie ma z tego zadnego pozytku. Zdecydowanie lepiej jest wziac model pod pache i polatac, zamiast tracic czas na symulator. :lol2: :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;D ;D :rotfl: :rotfl: :rotfl: :lol2: :lol2: :lol2: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Ciekawe ile w taki sposób rozp..waliłeś samolotów. Symulator ma uczyć odruchów, machania wszystkimi gałkami na raz ( heli ) czy też lot samolotem do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 wiecie jak ktoś lata trenerkiem albo szybowcem 1000m nad ziemią to faktycznie symulator mu nie potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.