Kasza88 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam Mam na imię Piotrek jestem z Olkusza woj.Małopolskie Moim hobby nr 1 jest wędkarstwo od kilku lat zacząłem jest coraz to mocniej interesować RC a głównie Łodzie w celu ułatwienia sobie życia oraz zabawy pochłonęło mnie już chyba w całości bardzo często czytałem forum jako anonim lecz postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów.. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Zmień avatar na zgodny z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasza88 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi