mammuth Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Powiedz palisz ? Jeśli nie to czy też ich tak "nawracasz"? :faja: i nie nikogo nie nawracam i nie nie szkoda mi pieniedzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 sniezny_wilk, a ty masz jakies doswiadczenie modelarskie czy to twoj pierwszy model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniezny_wilk Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 sniezny_wilk, a ty masz jakies doswiadczenie modelarskie czy to twoj pierwszy model? Nie mam doświadczenia, ten będzie drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 no i moze dlatego tak piszesz, wiesz, drugi i byc moze ostatni, mnie ten model zniechecil by do wszystkiego, moj pierwszy model odkupilem od modelarza, potem go sam oblatalem i po kilku wpadkach postanowilem go odlozyc, i tak pol roku. ale ze mi sie to bardzo podobalo to zalatwilem sobie inny silnik i tak latalem z uporem dopoki nie zalatwilem skrzydla podczas akrobacji :twisted: teraz z maniakalnym uporem latam szybowcem na holu i zaczynam troche przeginac z "spokojnym lataniem" wiec zabieram sie za jakiegos fun fly-a. tobie radzilbym kupic jakiegos EG i spokojnie nauczyc sie latac a potem dopiero zabrac sie za takie modele jak spitfire i to w zadnym wypadku nie ten z deagostini. bylo tez wspomniane i jakichs filmach i zdjeciach tego modelu. bardzo prosze o udostepnienie ich bo jestem ciekaw jak to wyglada :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Za spitem przemawia to ze płacimy w ratach...ale w dobrych sklepach też nam skredytują sprzęt...wtedy można mieć to samo stokroć lepszej jakości. Hubert_tata pokazał zdjęcie kilka stron wstecz ...pięknie ułożona folia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Bartosz Mesjasz, nie zauwazylem zdjec ale patrze juz rownie dobrze mozemy wziasc kredyt w banku i jechac do modelarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniezny_wilk Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Krzysiek, Bartek, macie swoje podejście i swoje "początki", ja mam swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 to byla dobra rada z cyklu "jak nie rozwalic kilka tysiecy podczas pierwszego lotu" dziekuje za uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Zauważyliście, że im więcej piszemy w tym temacie tym zwolennicy tego modelu czepiają sie co raz bzdurniejszych argumentów? Mówię o Was sniezny_wilk i Bartosz Mesjasz ale to pewnie sprawa waszego młodego wieku i braku doświadczenia. Czy naprawdę nie rozumiecie o czym piszemy? Co to za przykład z palaczami? Ale OK może na tym przykładzie co kolwiek zrozumiecie; wskażcie mi choć jednego palacza, który za paczkę papierosów tej samej marki wyda 3x wiecej niż cena "urzędowa"! Bartosz - zastanowiłeś się co ty pleciesz??? To, że kupujesz na raty części tego modelu, a nie cały model to jest wielkim plusem??? Znaczy jeśli na raty kupujesz cały model do złożenia i 3x taniej to wtedy to będzie mniejszy plus lub nawet minus??? Ręce i nogi opadają od ciągłego tłumaczenia tego samego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Fokker, dales mi wene z tym tekstem To, że kupujesz na raty części tego modelu, a nie cały model to jest wielkim plusem a teraz rewelacyjna oferta. sprzedam pralke do samodzielnego montazu, bede co tydzien wysylal czesci chetnym :twisted: (szczegol ze wszystko kosztuje 3 razy wiecej niz normalnie kupione) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Fokker źle mnie zrozumiałeś ja jestem po stronie racjonalnego wydawania kasy, znaczy się po waszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Obyś nie powiedział tego w złą godzinę :rotfl: :devil: EDITT: a to sorki Bartosz - przeczytałem tylko początek dalej już nie mogłem w tym uniesieniu :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniezny_wilk Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Ręce i nogi opadają od ciągłego tłumaczenia tego samego... Dlatego przestań tłumaczyć. Ja rozumiem co piszecie, ale i tak chce spróbować - nie zabronisz. Kiedyś było tak, że w klubach alkohol i papierosy były jakieś 2x a nawet 3x razy droższe i ludzie kupowali. Teraz to znieśli jeśli chodzi o papierosy, ale alkohol nadal w kosmicznych cenach (nie mówię o piwie). Po za tym palacz wydaje pieniądze tylko dlatego że ma na to ochotę, mimo że zatruwa wszystko na około. Ja też wydaje swoje pieniądze bo mam na to ochotę, tyle że nie truje świata. Więc "zejdź" ze mnie. Fokker Ty też palisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Jest nas wielu nas nie podłoaty :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Ja juz nie mam slow do "fanow" spita z deagosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 OK Snieżny_wilk - niczego nie zrozumiałeś ale to już twój problem tak samo jak bezmyślnie wydawane Twoje pieniądze. W tym punkcie zgadzamy się - niczego nie mozemy Tobie zabronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Nałogi to stoją trochę w przeciwnych narożnikach z modelem moim zdaniem.. ale skoro twierdzisz że to to samo, to potwierdzasz ze robisz źle .. ale tak i już , i tu niestety koniec twojej argumentacji. Przecież piszemy to wszystko żeby pomóc a nie żeby wyśmiać. Czasami odbieram to co piszesz tak jak byś to pisał tylko po to by się sprzeciwić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniezny_wilk Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Nałogi a sit to troch w przeciwnych narożnikach moim zdaniem.. ale skoro twierdzisz że to to samo, to potwierdzasz ze robisz źle .. ale tak i już , i tu niestety koniec twojej argumentacji. Przecież piszemy to wszystko żeby pomóc a nie żeby wyśmiać. Czasami odbieram to co piszesz tak jak bys to pisał tylko po to by się sprzeciwić ... Decyzję o zbudowania spita podjąłem zanim trafiłem na to forum. Nie robie tego, żeby się sprzeciwić. Robię bo chcę i mam na to ochotę. Pomogliście już, zdecydowałem się na elektryka, żeby potrenować. Znalazłem tu pomoc w niektórych sprawach za którą dziękuje, ale skoro postanowiłem świadomie zbudować model, wysłuchując wszystkich argumentów "przeciw", to również w jego budowie pomóżcie. Zdania nie zmienię. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No to mi pozostaje śledzić postępy prac przez rok i 3 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Śniezny_wilk naprawdę kupujesz kolejne numery,ile już ich masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.