Krzysztof Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 10 nr 218 zł fanatycy spita proponuje pierwsze plany z netu i wycięcie w artexie będzie taniej i na pewno prosto w zasadzie to już za tą kasę był by gotowy bez oklejenia :rotfl: :rotfl: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Tak zakręcony jak ten tekst powyżej Mój tekst ? Przeczytaj to: Siptfrie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 A mnie naszło na wspomnienia i sobie przewertowałem cały wątek... Pamiętacie może Śnieżnego_Wilka i jego opinie i upór z jakim bronił swojej decyzji o zaprenumerowaniu gazetki i chęci złożenia i oblatania modelu? Ciekawi mnie czy kontynuuje prace , czy się jednak poddał :mrgreen: Jak pamiętam, to odgrażał się też wstawianiem fotek z budowy itp., a tu nic... Szkoda, że nigdy nie dowiemy się ilu tzw. modelarzy polegnie (lub już poległo) na jakimś mniej lub bardziej zaawansowanym etapie budowy, gdzie otrzymana krzywizna kadłuba tudzież zwichrowane skrzydła nie dadzą się nawet porządnie złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Mars_2000, heh dokładnie o tym samym myślałem założyciel tematu chyba się poddał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Jak przejrzycie to forum, to zobaczycie ilu w ogóle było magików, którzy chcieli zaczynać przygodę z modelarstwem od budowy "odrzutowca wraz z lotniskowcem, oba RC". A ilu na zwrócenie uwagi, że to nierealne odgrażało się, że się nie znamy, że i tak zbudują, albo wręcz kończyło się na obelgach bądź fochu. ŻADEN nic nigdy nie zbudował i słuch po nich ginął... Ile ja się kiedyś nasłuchałem, gdy realnie pisałem o szansach takich przedsięwzięć, że zniechęcam, że na pewno coś zbudują, że... Powtarzam, ŻADEN. A teraz to mi się już nawet nie chce pisać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 A teraz to nawet mi się już nawet nie chce pisać . Masz przynajmniej ten komfort, ze moze Ci sie nie chciec - bo ja nie mam czasu - ale na czytanie watku o jedynym slusznym i poprawnym spicie - to zebym mial obiad odpuscic - to czas znajde . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Na niektore tematy w "od czego zaczac" to nawet nie ma co odpisywac. Albo mam juz skrzywienie albo zlot korniaczkow w roznych postaciach sie tam zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Coś ostatnio chyba jest jakiś wysyp "miszczów" latania.. aura zamyka ludzi w domu, siedzi takie i się nudzi, nagle bach ! wiem! zbuduje se sobie se sam ufo ... :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 i gra muzyka jak widzę teksty "stysia i "Norberta" to mnie krew zalewa może już za stara dupa jestem?? a prawda jest taka że 90% z tych którzy tak krytykują wykonanie tego nieszczesnego spita nawet nie miało go w ręku... jak mozna obiektywnie sie wypowiadać o czym czego sie nie widziało?? i to jeszcze z takimi niezdrowymi emocjami?? a cco do forum Stysiowego to rzut oka na pisownię i "regulamin" mówi wszystko. NIE POLECAM ! Zaglądać do tematu "opis budowy" na tym forum POLECAM no to chyba wszystko. Nie krytykują zestawu tylko pseudo modelarzy którzy się zabierają za jego składanie. Model sam w sobie jest bardzo dobry ale pod warunkiem, że równie dobry jest modelarz który go buduje. Po prostu jesteście naiwni i nie dajecie sobie tego uzmysłowić. Kupujecie coś co jest 5x droższe niż nawet lepszy tego odpowiednik. Dla pewności, że to zdanie nikomu nie umknie: Kupujecie coś co jest 5x droższe niż nawet lepszy tego odpowiednik. A tylko dlatego, że ta firma szuka snobów takich samych jak telewizja Mango. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Jakich tam snobow... naiwniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ładziak, ...jakby chcieli, to by zrobili, ale im się nie chce, o :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Tak się dziś zastanowiłem odnośnie forum "rcspitfire".Skoro użytkownicy tamtego forum nie umieją posługiwać sie radiem ani odpalać silnika to ciekawe gdzie o te rzeczy zapytają :?: Obym nie wywołał "wołka z lasu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 DA m bedzie przesyłaś przez rok instrukcje krok po kroku jak to ujarzmić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ciekawe czy zestaw do odtruwania i zestaw do zszywania ran będzie w ostatnim numerze?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 raczej dołączą notke: 'skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ta już będa odpalać a skąd paliwo wezmą ? DA kropla po kropli przyśle ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ten model jest krzywy z zalozenia, zeby przypadkiem zaden nim wyleciec w niebiosa nie chcial Silnik w prenumeracie daja za 1000zl, bez prenumeraty za 2000zl, zeby przypadkiem ktos go kupic nie chcial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Być może dla tych co stracą palce będzie gratis "gitara do samodzielnego montażu".Tak celem pocieszenia.Hmmmm, tylko znowu jak gryf sie urwie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Myślę, że następnym wydawnictwem DA będzie rozrusznik dosamodzielnego montażu. Najpierw myślałem, że to będzie "patyk cykora" ale na pewno byłby krzywy :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 No to coraz bardziej się ten model rozkręca.... Chyba nie mamy się co martwić zalewem pytań jak uruchomić silnik. Do tego etapu chyba nikt nie dojdzie bo wcześniej zbankrutuje. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.