diem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Odczuwam od jakiegos czasu lęk, chyba wiem juz przed czym, ciarki mnie przeszly jak zobaczylem te filmiki. Uswiadomilem sobie ze ktos da rade tym modelem wystartowac, przeraza mnie mysl w czym lub kim wyladuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Odczuwam od jakiegos czasu lęk, chyba wiem juz przed czym, ciarki mnie przeszly jak zobaczylem te filmiki. Uswiadomilem sobie ze ktos da rade tym modelem wystartowac, przeraza mnie mysl w czym lub kim wyladuje. To nie bede ja :jupi: - w UK juz wszystkie w piachu sa :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 To ten deagostini? http://www.youtube.com/watch?v=6s0Inr791s8 (0:46 polecam) Szkoda ze na ladowanie juz im braklo baterii w kamerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 To ten deagostini? http://www.youtube.com/watch?v=6s0Inr791s8 (0:46 polecam)Szkoda ze na ladowanie juz im braklo baterii w kamerze Trochę się ten modelarz zdziwił jak wsadził palce w śmigło... A myślisz Diem , że lądowanie nastąpiło w bezpośrednim zasięgu tej rozładowanej kamery? Bo ja stawiam , że Spit wybrał wolność. Darek PS - Co to za nadajnik? Wygląda gorzej niż nadajnik od mojej pierwszej chińskiej zabawki RTF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie no, to jakis Graupner MC chyba, watpie by byl to ten spit z gazety, choc zachowanie na to wskazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Też mi to wyglądało na graupnera serii MC. Ale to nie był spit z DA. A koleś chyba we o modelarstwie tyle co ja o balecie. Od kiedy od strony śmigłą pchamy łapska? Kto dociera silnik przed startem? :lol2: Cytat ze strony Deagostini: "Zbuduj i pilotuj swój model legendarnego myśliwca i zobacz jak wzbija się w powietrze." Zapomnieli dodać "a potem spada z wielkim hukiem i łamie się na części. części modelu możesz potem spalić a osprzęt wywalić, dziękujemy firma deagostini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ale musicie przyznać, że w powietrzu prezentuje się ładnie - w każdym razie na tych filmach instruktażowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ale musicie przyznać, że w powietrzu prezentuje się ładnie - w każdym razie na tych filmach instruktażowych. Faktycznie jest ładny na tych filmach i lotnisko wśród gór z ładnymi pasami. Tylko obawiam się , że to był model znanego producenta ARF- a trochę przemalowany... :wink: Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Poniewaz Łabadabadziak posprzatal w opisie budowy to odswiezam temat jednego z kolegow ktorego nicka nie pamietam ale juz lubie. Zauwazcie jaka aparatura jest przedstawiana a jaką lata nasz bohater. http://pl.youtube.com/watch?v=jksZlwfvROA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zauwazcie jaka aparatura jest przedstawiana a jaką lata nasz bohater. Eeee tam. Antena mu się "wygła" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja jestem w szoku po zobaczeniu tego filmiku. Zważywszy na to,że moj pierwszy lot przed paru laty trwał w przybliżeniu okolo 3-4 sekundy (spalinowy trenerek) to co bedzie sie dzialo jak ci ludzie beda chcieli oblatac te wszystkie spit'y. Będzie jatka w bialy dzien. Brak jakiegokolwiek wycwiczenia ruchów drazkami zaowocuje lotem nie duzo dluzszym niz te 3-4 s.A potem tylko ognisko. Jeszcze zeby to byl jakis tani ARF'ik za 250-300 zl to przezylbym ale Spit z Deagostini za 2500zl.Kilka lat skladania i kilka sekund w powietrzu,nie zapomnisz tego nigdy nasz bardzo drogi kliencie--firma Deagostini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ...trzeba zorganizować/ustalić tym twórcom jeden dzień na oblot tego cuda :evil: Ja osobiście chcę jeszcze trochę pożyć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Moment a oni przypadkiem nie skończą w 2012 ? gdzieś mi się obiło że to zapowiadany koniec świata :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ...tego, cholera mać, nie zatrybiłem :oops: Majowie/Aztecy to już przewidzieli??? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 " My jesteśmy jeno mięsem.. " ale nas koniec czeka... :mrgreen: Trzeba się już w jakieś działko przeciwlotnicze zaopatrzyć Nie znacie jakiegoś wydawnictwa co sprzedaje na raty rakiety ziemia powietrze? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Model od DG ma 143cm rozpiętości a ten z filmiku gdzie silnik pierdzi, i nic się nie dzieje ma tylko 110cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 W następnej serii z DA bedzie działko przeciw lotincze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ...albo schron, bo dłużej i drożej seria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 " My jesteśmy jeno mięsem.. " ale nas koniec czeka... :mrgreen: Trzeba się już w jakieś działko przeciwlotnicze zaopatrzyć Nie znacie jakiegoś wydawnictwa co sprzedaje na raty rakiety ziemia powietrze? :mrgreen: Jak w następnych kolekcjach będą bazooki to biorę pięć od razu. Będzie czym utylizować te Spity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Panowie, ale będzie się działo jak przyjdzie kres budowy spita, chcę dożyć tej chwili a radość ma będzie ogromna, jak będą goniły krety i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.